7. mar 2014 21:25
Ko je starejši moški vstopil v avtobus mestnega prometa, je šoferju pokazal mesečno vozovnico, šofer pa je vzrojil: "Saj to je vendar dijaška mesečna vozovnica!" "No, zdaj vidite, kako dolgo sem vas čakal na postaji!"
čoko
7. mar 2014 21:25
Ko je starejši moški vstopil v avtobus mestnega prometa, je šoferju pokazal mesečno vozovnico, šofer pa je vzrojil: "Saj to je vendar dijaška mesečna vozovnica!" "No, zdaj vidite, kako dolgo sem vas čakal na postaji!"
čoko
7. mar 2014 21:50
"Izvolite žvečilni gumi!" je rekla stevardesa potniku v letalu. "Pomagal vam bo prebroditi težave pri zvonenju v ušesih in spremembi pritiska!" Po pristanku letala je potnik vprašal stevardeso: "In kako naj zdaj žvečilni gumi dobim iz ušes?!"
Vzeli so mi vozniško dovoljenje, je Peter potožil prijatelju. "Zakaj pa?" ga je radovedno vprašal prijatelj. "Ker sem imel premalo krvi v alkoholu."
Ali ne misliš vstati? je stara gospa vprašala mladeniča, ki je sedel v avtobusu. "Raje ne," ji je odgovoril. "Če bom vstal, mi boste takoj zasedli mesto."
čoko
16. mar 2014 10:48
Ali ste pogosto čisto na dnu ?
Se počutite osamljene in pozabljene ?
Ali ste prepričani, da se nihče več ne zanima za vas ?
Verjamete, da je za reševanje vaših težav drugim vseeno ?
Mislite, da nihče ne opazi vaših uspehov, neuspehov, vaših napak ?
Mislite, da je še komu pomembno, preživite ali ne ?
Motite se...!!!
Obstaja nekdo, ki mu veliko pomeni vsaka vaša reakcija, vaša poteza...:
Ministrstvo za finance
Davčna uprava Republike Slovenije:
- Če so vas vsi zapustili, smo mi še vedno tu, čeprav edini, ki še naprej mislimo na VAS,
vaša: " Davčna uprava "
"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš." babka1951
17. mar 2014 8:41
Blanchy
17. mar 2014 17:17
Tudi jaz, tudi jaz .
Cila
17. mar 2014 17:22
, sem vedela, da nekaj narobe delam, evo!
lp
mzm
19. mar 2014 19:29
"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš." babka1951
19. mar 2014 20:47
babka 1951, tejle tvoji "fori" sem se še cel večer smejal!!! Jaz imam tudi eno sliko:
http://www.racunalniske-novice.com/forum/uploads/1254
marcell
19. mar 2014 20:50
Sodnik vpraša Črnogorca:
Pa kako ste lahko ubili svojo ženo, po 30 letih zakona?
Saj veste kakšni smo mi Črnogorci, bom jutri, bom jutri, bom jutri.
Lol!!! Joj, Renata, tole je pa res ZA UMRET!!!
marcell
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Karamelna omaka
Bučni pire iz rumene buče