30. maj 2010 13:09
Zvestoba: Mož se zjutraj zbudi z mačkom.Ko odpre oči,najprej na nočni omarici zagleda kozarec vode in zraven dva aspirina. Ko se še bolj razgleda,zagleda na stolu zraven postelje zlikano in zloženo obleko,pripravljeno,da jo obleče. Hiša je vsa lepo pospravljena in na mizi v kuhinji je listek: 'Dragi, odšla sem po nakupih. Zajtrk je v pečici, jutranji časopis na mizi.' Nato pride mimo sin in on ga ves presenečen vpraša, kaj se je zgodilo prejšnji večer. Oh, prišel si ob 3 ponoči, pijan. Spotaknil si se na stopnicah in razbil mamino najljubšo vazo, pobruhal hodnik, nato pa si se zaletel v vrata,zato imaš modrico na ušesu. Aha,reče on. Ampak zakaj je potem vse tako lepo urejeno in zakaj mama ni nič jezna? Sin pojasni: Ko te je mama odvlekla v spalnico in ti poskušala sleči hlače,si rekel: 'Gospa, pustite me pri miru, jaz sem poročen!' POMEN Nevrotik je tisti, ki gradi gradove v oblakih. Psihotik je tisti, ki tam živi. Psihoterapevt je tisti, ki pobira najemnino. GNEZDO V ordinacijo prižvižga pacient in reče psihiatru: "Doktor, jaz mislim, da sem ptič!" "Kar odletite nazaj v čakalnico, jaz pa bom poklical v bolnico, da vam pripravijo gnezdo Pita Mujo Fatu : »Fato kakav sam ja u krevetu?« A Fata odgovara: »Ko vulkan Mujo moj !« Mujo: »Ih, ko vulkan ? Baš sam tako dobar, a ?« Fata: »Ne, nego se aktiviraš svakih 5 godina.« Prišel Gorenjc k matičarju in vpraša, če lahko spremeni ženino ime. Lahko. A zakaj žena ni prišla? - vpraša matičar. Upokojila se je pred petimi leti, sedaj pa je še hudo zbolela in zato ni mogla priti. A zakaj bi ji ti menjal ime? kupil bi rabljen nagrobni spomenik in vse na njemu štima, samo ime ne. renata69 http://renata69.moj-album.com/