21. jan 2010 1:00
Voditelj: Znači, vi ste pjesnik?
Gost: Da, ja sam pjesnik.
Voditelj: Amater?
Gost: A mater nije, ona je domaćica, malo oko bašte i tako...
Nena-morje
21. jan 2010 1:00
Voditelj: Znači, vi ste pjesnik?
Gost: Da, ja sam pjesnik.
Voditelj: Amater?
Gost: A mater nije, ona je domaćica, malo oko bašte i tako...
Nena-morje
21. jan 2010 9:49
Dođe baba u butigu i traži maslinovo ulje i pita koliko košta. Prodavačica: 80 kuna litra .. Baba: A to vam je stvarno preskupo. Prodavačica: Ali gospođo, to vam je djevičansko maslinovo ulje. Baba: A da nemate možda neko izjebano za 40 kuna ? magnolija
21. jan 2010 21:11
Mladoletnica je dobila mesečno perilo. Ko vidi kri je vsa prestrašena. Mame si ne upa vprašati, očeta še manj, zato vpraša starejšega bratca. Fant si ogleda zadevo in postavi diagnozo. "Močno se mi zdi, da ti odrezali jajčka."
22. jan 2010 13:08
Tumpika... res je dober angie
23. jan 2010 10:25
Tajnica pozdravi svojega skoraj gluhega direktorja: "Dobro jutro, krevlja! Kje si hodil vse do zdaj, impotentnež stari?" Ta ji odgovori: "Pri zdravniku sem bil in sem dobil povsem nov slušni aparat!" tumpika
24. jan 2010 0:37
Na oglasni deski turistične agencije visi listek:
Kanin 20 cm, suh
Vogel 18 cm, moker
cerkno 12 cm, suh
Krvavec 19 cm, moker
dopisano svinčnikom:
Mujo 25 cm, trd
ežoj
24. jan 2010 10:40
Predstavi japonc svojo družino Mujotu: to je moja žena Mi san, to ja moja hčera Ni san, to pa tašča Ti san.Nato pa Mujo svojo to je moja žena Nju san, pa ženina sestra Nju bi, tole pa tašča Nju ti. Lp, Sončica soncica69
25. jan 2010 16:01
Neizkusan mladoženja budi se posle prve bračne noči.Nevesta sedi pred ogledalo gola i češlja se .Pritom je digla ruke pa joj se vide dlake ispod pazuha .Kad to primeti mladoženja uzviknu radostan: -Blago meni ,pa ima ih još dve. golubić
27. jan 2010 8:41
Tajnica pozdravi skoraj gluhega direktorja: " Dobro jutro, krevlja. Kje si hodil vse do zdaj, impotentnež stari? " " Pri zdravniku sem bil in sem dobil povsem nov slušni aparat...! " 1katka1Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Ocvrtki s sirom in salso verde
Široki rezanci z grahovim pestom