3. sep 2006 14:45
JANEZEK Učitelj vpraša učence če kdo misli, da je neumen, naj vstane. Čez nekaj časa pa vstane Janezek. Učitelj ga vpraša: A ti misliš da si neumen? Janezek pa mu odgovori:" NE, samo srce me boli, ko vidim, da samo vi stojite. val
3. sep 2006 14:45
JANEZEK Učitelj vpraša učence če kdo misli, da je neumen, naj vstane. Čez nekaj časa pa vstane Janezek. Učitelj ga vpraša: A ti misliš da si neumen? Janezek pa mu odgovori:" NE, samo srce me boli, ko vidim, da samo vi stojite. val
3. sep 2006 14:46
Janez zagleda Micko v kopalnici. Pristopil je k njej in s prstom pritisnil njeno prsno bradavičko. "Kaj pa to pomeni?" je vprašala. "Zvonim!" "In zakaj?" "Spodaj stoji nekdo, ki bi želel vstopiti!" val
3. sep 2006 14:46
Starejši par ima prometno nezgodo in že se dvigata v nebo. Med čakanjem na to, da jima dodelijo sobo v večnosti, se ozirata naokoli. Žena je očarana, krajina jo navdaja z mirom in zadovoljstvom: "Dragi, tukaj je super. Res sem srečna, da sva prišla sem." Stari izbruhne: "Če ti ne bi toliko težila z zdravo prehrano, bi bila tukaj že pred 15 leti!!!" val
3. sep 2006 19:22
Prepisana iz sosednjega foruma, ampak meni zelo všeč. Kakšna je razlika med moškim in baterijo? Baterija ima vsaj eno pozitivno stran. Lumpica
3. sep 2006 19:32
Kako se po novem reče tašči? . . . . . . . . . . . Vegeta. . . . . . . . . . . . . . Zato, ker se meša vsepovsod! val
3. sep 2006 19:33
V šoli se učijo o različnih vrstah papirja. Učenci naštevajo razne vrste papirja: toaletni, časopisni, smirkov... Dvigne roko Janezek iz zadnje klopi. Učiteljico je kar malo strah, ker Janezek vedno izusti kakšno neprimerno: " No, kakšen papir pa poznaš ti, Janezek?" "Šnops papir!" "Ja kakšen papir pa je to?" vpraša učiteljica. "Ne vem, ampak ko grem z očetom v gostilno on vedno naroči šnops pa pir." val
3. sep 2006 19:42
V časopisu je mali oglas:Zamenjam taščo za baterijo.Ponudbe pod šifro zmaj za zmaja. Bernarda
3. sep 2006 20:09
Kakšna je razlika med moškimi in ženskimi nogami? Med moškimi so vedno ista jajca. (Če hočete bolj sočen vic, boste jajca nadomestili s ...)
3. sep 2006 21:59
S čim? juhica
3. sep 2006 22:07
Juhica, zdaj bo pa meni nerodno...Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Lazanja z genovskim pestom in piščančjo omako
Rižek v poletni solati