11. mar 2008 19:48
Tumpika
jade
11. mar 2008 19:48
Tumpika
jade
11. mar 2008 21:50
Jade, kaj je? Bi me rada gledala celo noč? Lupčka. tumpika
12. mar 2008 17:53
tumpika je napisal/a: |
Jade, kaj je? Bi me rada gledala celo noč? Lupčka. tumpika |
Tumpika to mi ne bi ratalo. Jaz sem ti expert kako zaspati v najkrajšem možnem času (beri, še preden si mož umije zobe in pride spat )
jade
12. mar 2008 17:53
Se dogovorijo živalice, da bodo organizirale žur.Tako se žurka cez nekaj dni res prične , a stonoge ni od nikoder.Minejo 2 - 3 ure , stonoge pa še vedno ni.Vsi so zaskrbljeni saj je žurka že pri koncu, stonoge pa še vedno nina spregled.Šele ob šestih zjutraj, ko se odpravijo domov pred vrati zagledajo stonogo.- Pa dobro stonoga, kje si ti do sedaj???- Mater vam sadistično ! Kdo je napisal "obriši noge"???
jade
14. mar 2008 20:48
Slovensko-Bosanski slovar 1.Spoštovani kolega, dolgo se nisva videla - Dje si, ***** ti materina. 2.Oprosti, malo dlje sem te čakal - Dje si, jebote. 3.Gospod je visoko izobražen - on je peder. 4.Mislim, da niste dobro ocenili vseh vidikov pogodbe - Jebem te čorava. 5.Najbrž se šališ - Sereš. 6.Ne, nikakor nimate prav - Puši *****. 7.Informacija, ki jo imate, ne ustreza dejanskemu stanju - Jedeš govna. 8.Vaša tajnica je zelo simpatična - Jel, jebeš ti to? 9.Katero funkcijo ima gospod v podjetju? - Koji je on *****? 10.Smatram, da njegovega mnenja ni smiselno upoštevati - Ko njega jebe. 11.Ta projekt bomo speljali brez težav - To je pičkin dim. 12.To je nemogoče - Može, ali u kurcu. 13.Tega zakona ni treba spoštovati - Jebo zakon. 14. Hvala - ustrezen izraz ne obstaja. Anica iz ČD
14. mar 2008 22:47
Tega sem se spomnil, ko sem bral eno drugo temo, ni ravno nov ( upam, da ga tumpika ne bo videla ):
Prijatelj potoži prijatelju: slišal sem, ko daš jajca v beton da rata trd, pa to sploh ni res, pa še kumi sem jajca ven dobil.
ežoj
16. mar 2008 10:48
Ženska z dojenčkom na pregledu pri zdravniku. Zdravnik pregleda otroka in ga stehta. Pa pravi: - Gospa, otrok je nekoliko prelahek za svojo starost. Ga dojite ali je na steklenički? - Dojimo - Potem pa se prosim slecite do pasu, da vas pregledam Zdravnik ji temeljito pregleda prsi in pravi: - Ja, saj ni čudno, da je otrok prelahek. Gospa, saj vi sploh nimate mleka!!! - Vem, jaz sem otrokova babica. Kljub temu sem vesela, da sem prišla blažkaa
16. mar 2008 11:56
V Idriji v Mercatorju Ljubljancan kupuje salamo: Ljubljancan: Gospa, dajte mi prosim deset dek pariške. Prodajalka: A zrižem? Ljubljancan: Hmmm, deset dek pariške, prosim. Prodajalka: Ja, a zrižem? Ljubljancan (ne ve, kaj bi): No, pa mi rajši dajte deset dek mortadele. Prodajalka: Ja, prou, mortadela. A zrižem??? Ljubljancan (ze mal jezen): Ma ne z rižem, brez riža, no! Prodajalka: Ja, če vam jo zrižem, al kej??? Cela vrsta zadaj se pa reži.
Pride Idrčan-dimnikar in vprasa: A imate pičko za spucat?
Anamarija
16. mar 2008 15:53
Dve uganki (nista sicer smešni sami po sebi, so pa odgovori včasih za.....): Bil je lep sončen dan. Dve žabi sta šli na sprehod. Ena je mela veliko luknjo v velikem dežniku, druga pa malo luknjo v malem dežniku. Katera je bila bolj mokra? Stara mož in žena sta živela v samotni bajti pred jezerom. Jezero je bilo ograjeno, vse okrog neprehodna gošča, v jezeru pa krokodili. Imela sta čoln, a ko si stopil vanj, se je potopil. Mosta ni bilo. Le kako naj bi sedaj prišla na drugo stran, da bi se poročila? ***amy***kozamurnik
sporočila: 2311
16. mar 2008 16:01
Saj je sonce vendar! Saj sta v zakonu! kozamurnikKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Bučni mufini s kremastim nadevom
Orehova rolada