9. okt 2007 10:51
Subject: Šale Kaj je optimizem? Ko vidiš klošarja v parku, ki bere revijo Moj dom! *** Prva blondinka vpraša drugo:"Kaj je bližje?Luna ali London?" Alo",ji odgovori druga,"kaj London vidiš od tukaj?" **** Kaj dobiš, če povoziš pedra? topli pod. **** Zakaj se Črnogorci ne vozijo po avtocesti med Celjem in Mariborom? Ker je vmes počivališče LOPATA!!! ***** Zakaj Črnogorec sedi na pločniku pa joka? Usedu se je na žebelj, pa se mu ne da vstat! *** Ujameta 2 kanibala cigana, na raženj z njim in ga obračata. "Pa ne ga tak hitr vrtet", pravi tretji. "Ma, če ga počasneje, pa krompir krade!" *** Kakšna je razlika med Hitlerjem in pralnim strojem? Hitler je imel še program za obešanje. *** Policaj vpraša policaja: "kerga smo dons?" Policaj pa odgovori: "dons nismo še nobenga!" *** Kako spoznaš ženina na bosanski ohceti? Med vsemi ima najlepšo trenirko. *** Dihur vpraša ježka: "Sem kosmat, imam dve beli črti in smrdim. Kdo sem?" " ČEFUR!" , odgovori ježek. *** "Dragi? A sem fejst al grda?" "Oboje." "Kako to misliš?" "Fejst grda!" *** Pride blondinka v trgovino: B: Kilo kruha prosim ! P: črnega ali belega ? B: Ni važno, saj sem s kolesom ! **** Policaj pride v picerijo in naroci pico ? Natakar vprasa: "Vam jo razrezem na 4 ali 8 kosov ?" "Kar na 4, 8 jih ne bom mogel pojesti." *** Kdo je izumil triatlon?-CIGANI Zakaj? Ko se grejo kopat, pridejo peš, nazaj pa grejo s kolesom. *** Je srečal Mujo nuno v Trstu in jo je pretepel do daske! Potem ji je rekel:"kaj je nindža, a nisi v formi danes??? *** Katera so najhujša tri leta v življenju povprečnega črnogorca ? Prvi razred osnovne šole. Anamarija