4. dec 2007 20:42
Na letalu : Štef in duhovnik sedita skupaj na letalu. Takoj, ko se dvignejo na potovalno višino, uleti stevardesa in začne pobirati naročila. Štef si zaželi viskija s kokakolo in stevardesa mu ga prinese. Nato stevardesa vpraša še duhovnika, če bi kaj spil. Ta ji z gnusom na obrazu odgovori: "Raje vidim, da me brutalno posili deset kurb, kot pa da se žganje dotakne mojih ustnic!" Štef takrat prime svoj kozarec, ga pomoli nazaj proti stevardesi in reče: "Jaz tudi, prosim. Nisem vedel, da imate tudi to na izbiro." Samomor : Blondinka in rjavolaska gledata poročila ob 18h. Novinarka je govorila o moškem, ki se je pripravljal da bo skočil z mosta in naredil samomor. Rjavolaska se obrne k blondinki in reče: "Stavim 5 tisoč da bo skočil!" Blondinka odvrne: "Ok velja!" Gledata naprej moški skoči z mosta in blondinka da rjavolaski pet tisoč. " Ne morem sprejeti tega denarja" pravi rjavolaska. "gledala sem že poročila ob 17h in sem vedela da bo moški skočil." " Ne ne! moraš vzeti. Tudi jaz sem gledala poročila ob 17h, ampak si nisem mislila da bo skočil še enkrat." Sosedi: Srecata se sosedi. Prva: " Gospa, pa menda niste kaj bolni, ze 14 dni vsako opoldne vidim zdravnika, ko odhaja iz vaše hiše." Druga: " Veste kaj, ko je k vam ves mesec hodil oficir, tudi nisem spraševala, ali je vojna!" Kristina