13. apr 2008 13:13
Nekega popoldneva se je bogat odvetnik vozil v svoji limuzini ko je ob cesti zagledal dva moška, ki sta jedla travo.Padla sta mu v oči zato je naročil svojemu šoferju naj ustavi ter izstopil da bi zadevo pobliže raziskal.Prvega moža je vprašal: -Zakaj jesta travo? -Nimava denarja za hrano.-je odgovoril reven mož-zato morava jesti travo. -Če je tako potem lahko greš z mano in ti bom dal jaz jesti-je odgovoril odvetnik. -Ampak gospod,imam ženo in dva otroka.So tamle pod drvesom. -Naj pridejo zraven-je odgovoril odvetnik.Potem se je obrnil k drugemu ubogemu možu in mu rekel: -Tudi ti pojdi z nami. Drugi mož je z preplašenim glasom dejal: -Tudi jaz imam ženo in ŠEST otrok. -Tudi njih pripelji.-je odgovoril odvetnik. Vsi so vstopili v avto,kar ni bilo enostavno niti za tako velik avto,kot je limuzina.Ko so bili končno na poti se je eden,od ubogih mož obnil k odvetniku in mu rekel: -Gospod,preveč ste prijazni,tisočkrat hvala da ste nas uzeli s seboj. Odvetnik je odgovoril: -Ni za kaj,to sem storil z veseljem.Prepričan sem da vam bo všeč moja parcela.Trava je visoka skoraj pol metra!!!!!! golubić