28. mar 2007 12:57
upam da se ne ponavlja:
Draga tehnična pomoč!
Lansko leto sem nadgradila Fanta 5.4 v Moža 1.0. Opazila sem, da je novi program kmalu začel izvajati čudne spremembe na računskih modulih ter je onemogočal dostop do cvetnih in nakitnih aplikacij. Vse te aplikacije so pod Fantom 5.4 potekale popolnoma nemoteno. Prav tako je Mož 1.0 kratkomalo odstranil mnoge dragocene in pomembne programe, kot na primer Romantika 9.9, in namesto njih naložil nepomembne, med katerimi so tudi strašno dolgočasni Nogomet 5.0 in košarka 3.0. Pogovarjanje 8.0 se več ne zažene, Pospravljanje 2.6 pa preprosto zruši sistem. Težave sem poskušala rešiti s Teženjem 5.3, toda neuspešno. Prosim, pomagajte mi! Šifra: Obupana.
Draga Obupana,
Najprej je treba vedeti, da je Fant 5.4 zabavni program, Mož 1.0 pa operacijski sistem. Poskusite vnesti C:MISLILA-SEM-DA-ME-LJUBIŠ, nato zaženite Solze 6.2. Mož 1.0 bi nato moral samodejno zagnati Krivdo 3.0 in Rože 7.0. Vedite pa, da Moža 1.0 ne smete prevečkat zaganjati in uporabljati, ker se bo vklopila Tečnoba 2.5, Molčanje 4.2, Buljenje TVja 7.0 in/ali Pivička 9.4. Pivička 9.4 je, mimogrede, zelo moteč program, ki lahko med drugim sam od sebe zaganja Glasnosmrčanje.mp3 datoteke. NIKAKOR pa ne nanašajte v sistem programa Tašča 1.0 in ne poskušajte povoziti Moža 1.0 spet s Fantom 5.4. To niso podprte operacije in bodo povzročile sesutje Moža 1.0.
Če povzamemo, Mož 1.0 je odličen operacijski sistem, ima pa omejen pomnilnik in se zelo počasi uči novih programov. Razmislite o nakupu dodatnih programov, ki bodo izboljšali njegov učinek; predlagamo Dobro Hrano 3.0 in Sexy Perilo 5.3. Veliko uspeha!
Ekipa tehnične pomoči.
(povzeto po reviji Računalniške novice, 2007, 6/XII, 8)
Drejček