29. nov 2007 9:04
Deset soprogov:
Mlad moski se poroči s prelepo zensko, ki je imela pred njim, kar deset soprogov.
Na poročno noč zena reče svojemu mozu:
'Prosim bodi nezen. Se vedno sem devica!'
'Kaj?!' reče zmeden zenin. 'Kako je pa to mogoče, saj si bila 10 krat poročena?'
Zena začne:
'No moj moz st. 1 je bil trgovski potnik; ves čas mi je govoril, kako fantastično bo bilo...'
'Mozu st.2 je bil vzdrzevalec software-a; nikoli ni bil čisto prepričan, kako mora v resnici delovati,
vendar mi je vselej zatrjeval, da bo pogledal in se mi oglasi, takoj ko bo mogoče...'
'Moz st. 3 je bil terenski delavec; povedal je, da je vse diagnosticiral in preveril, ni pa mu se uspelo vzpostaviti sistema...'
'Moz st. 4 je delal pri telemarketingu; kljub temu, da je vedel, da ima naročilo, nikoli ni vedel, kdaj ga bo lahko dostavil...'
'Moz st. 5 je bil inzenir; osnovne procese je razumel, vseeno pa je zahteval se tri leta za raziskovanje, implementacijo in oblikovanje
nove 'state of the art' metode...'
'Moz st.6 je bil zaposlen v upravi; mislil je, da ve kako, ni bil pa prepričan če ima vsa potrebna pooblastila za opravljanje dela...'
'Moz st. 7 je bil v marketingu; kljub temu, da je imel proizvod, nikoli ni bil prepričan, kam naj ga umesti...'
'Moz st. 8 je bil psihiater; vse kar je samo počel, je govoril o tem...'
'Moz st. 9 je bil ginekolog; on jo je samo gledal...'
'Moz st. 10 je bil zbiralec znamk; vse kar je počel jo je samo ....
Bog kako ga pogresam...'
'Zdaj pa, ko sem poročila tebe, sem presrečna...'
'Krasno!' reče moľ, 'Zakaj pa?'
'Ti si zaposlen pri vladi.... tokrat zagotovo vem, da me bos posteno nategnil!'
Anamarija