30. mar 2014 20:28
marcell je napisal/a: |
Poglejte tole:
marcell |
Marcell, bolano... sliko sem zbrisala ker ni smešno,
SMARTY1
30. mar 2014 20:28
marcell je napisal/a: |
Poglejte tole:
marcell |
Marcell, bolano... sliko sem zbrisala ker ni smešno,
SMARTY1
30. mar 2014 20:51
Smarty1, vsak ima svoj smisel za humor. Meni, na primer se zdijo bolni vici s sexom.... No, ampak priznam, da je res malo žalostna...
marcell
31. mar 2014 14:48
31. mar 2014 16:49
MiriBon, to je pa res smešno!!!
marcell
31. mar 2014 17:40
Prvi vic, ki sem ga znal v mojem življenju:
Janezek se je z motorjem peljal po podeželju. Tam je povozil kuro, zato jo je nesel kmetu in ga vprašal: "Gospod, je to vaša kura?" Kmet pa je odgovoril: "Ne, moje niso tako ploščate."
koromandij
31. mar 2014 17:44
koromandij je napisal/a: |
Prvi vic, ki sem ga znal v mojem življenju: Janezek se je z motorjem peljal po podeželju. Tam je povozil kuro, zato jo je nesel kmetu in ga vprašal: "Gospod, je to vaša kura?" Kmet pa je odgovoril: "Ne, moje niso tako ploščate."
|
Aha... Tudi jaz sem ta vic spoznal med prvimi...
marcell
31. mar 2014 18:01
marcell je napisal/a: | ||
Aha... Tudi jaz sem ta vic spoznal med prvimi...
|
Pa ne, da sta enojajčna dvojčka?
31. mar 2014 18:06
Pa ne, da sta enojajčna dvojčka?
[/citat]
to pa je vic ha,ha,ha...
SMARTY1
31. mar 2014 20:43
Ha, ha, ha, zelo smešno (serkazem)
marcell
1. apr 2014 0:39
Na današnji datum nekega preteklega leta, je baje v palači Združenih narodov v veži pred dvigali čakalo obvestilo: Zaradi varčevanja z energijo dvigala danes do prvega nadstropja ne vozijo! S tem se strinja tudi generalni sekretar.
In so zaposleni lepo capljali po stopnicah v prvo nadstropje, ker jih je čakalo obvestilo: PRVI APRIL! - No, ja! Škodovalo jim ni, kvečjemu koristilo.
Katrca11Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Metuljčki s špinačo in paradižnikovo omako
Princeske