8. avg 2006 21:27
Meni pa na misel pride od gospodinjskih pripomočkov recimo set za mešanje koktailov in recimo knjiga o koktailih, ali pa fondi... če seveda tega še nima in jo to zanima. Če so bolj igrivi tudi kakšna zabavna družinska igra, kot je recimo twister, tako za hec za dolge zimske dni. Če ima primeren balkon ali teraso ji lahko kupiš kakšno posodovko kot je recimo limonovec, mandarina ali pa recimo pušpan na visokem deblu obrezan v kroglo- ti so sedaj zelo popularni. Presadiš v lep lonec, zemljo zakriješ s prodniki, školjkicami...da pa je zadeva bolj osebna lahko iz vej obesiš, če najdeš v kakšni trgovini kakšne majhne lesene ptičke ali pa iz šeleshamerja izrežeš srca v različnih velikostih in nanj napišeš lepe želje ob selitv (lahko zgolj besede: sreča, smeh...) in jih obesiš v različnih dolžinah na drevesce.Tako dobiš eno luštno drevo želja. Faj je tudi, ker se s tako obrezanim pušpanom lahko igraš. Za božič in novo leto iz njega visijo bunkice, za veliko noč pirhi, za gregorjevo/valentinovo srčki...
Glede na to, da je bolj estetski tip po mojem ne moreš zgrešiti tudi s kakšmnimi lepimi oblikovalskimi izdelki. V trgovinah z domačo obrtjo po Ljubljani imajo odštekane skodelice, čajnike, vaze, sveče... in še vse kaj drugega raznoraznih slovenskih oblikovalcev, kiparjev, obrtnikov, ki so res paša za oči, pa še en tak osebni pečat imajo. Res jih je veselje pogledat, še lepše pa bi bilo iz njih piti kavico ali čajček s svojim ljubim...
Upam, da sem kaj pomagala...
Srečno
Petra