Zanima me, kdaj so zrele borovnice na Kopah, se odpravljamo na izlet na Koroško, pa bi radi nabrali še kakšen lonček borovnic za štrudl:). Hvala vam.
Jelenckova
Zanima me, kdaj so zrele borovnice na Kopah, se odpravljamo na izlet na Koroško, pa bi radi nabrali še kakšen lonček borovnic za štrudl:). Hvala vam.
Jelenckova
5. avg 2006 18:05
Po moje je čas kar primeren, na trgu jih je kar nekaj; pa po spominu, sem včasih take čase nabirala borovnice na Slemenu nad Šoštanjem, kar je približno isto. rimljanka
5. avg 2006 18:35
Ja pa res,da so pa letos borovnice bolj pozne,tako da je kar vprašanje,če so že. Vseeno pa le vzemite lonček z sabo. Lep dan vam želi Marjetka cvetka!
5. avg 2006 20:25
Mi smo jih lani nabirali na praznik, 15.8. Mogoče bo letos tudi tako? Kyara
5. avg 2006 21:02
Jaz sem pa tam smučala 3 dni u marcu-kako je bilo lepo,za borovnice so pa govorili ,da jih ogromno zraste.Kar odpravi se tja,bo sigurno kaj. kuharca37
6. avg 2006 9:34
Uuu, hvala vam za odgovore! Bomo vzeli za vsak primer lonček s seboj! Jelenckova
19. avg 2006 10:53
Joj, kje na Kopah pa so borovnice??? kje točno je treba it? Hvala! Jelenckova
19. avg 2006 11:19
Tudi jaz bi jih šla malo nabirat,če bi vedela kam pa kdaj ,še bolj me zanimajo pa brusnice,če ima katera kaj informacij o njih! valKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | rimljanka |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pečeni Azijski Riževi Rezanci s Piščancem
Čokoladni diamanti za valentinovo (čokolatini, truffli)