Lep pozdrav vsem skupaj. Rada bi kupila več različnih modelov za
LP!
fakin712
Lep pozdrav vsem skupaj. Rada bi kupila več različnih modelov za
LP!
fakin712
5. avg 2006 16:41
jaz ti predlagam da greš enkrat med tednom, če ti le čas dopušča v trgovino pekarne vrhnika v črnuče (upam da je še tam), v industrijski coni, imajo pa precej čuden delavnik, mislim da samo do 16. ure, sobota in nedelja zaprto... p poglej pa še tule, jaz sem pred kakima dvema letoma silikonskega kupila preko neckermana - metuljčka http://tm-shop.si/shop/page/group/grp/1 mi duša ne da miru, našla še dve fini strani: http://www.kogast.si/default.asp?stran=katalog_deb Pekarski in slaščičarski pripomočki Modeli za peko in zamrzovanje - da vzburijo našo domišljijo http://users.volja.net/pustpust/index.htm Sporočilo je spremenil(a) majamarko dne 05. avg 2006 16:49:02 Sporočilo je spremenil(a) majamarko dne 05. avg 2006 17:31:14
5. avg 2006 18:03
Ja, nujno v trgovino na Brnčičevi, Pekarna Vrhnika. Odprto ob delavnikih, do 16. ure, sicer pa je v rdeči opečnati stavbi. Ko zaviješ na Brnčičevo, na levi, drugi uvoz, potem spet levo, pa na levi strani stavbe, bolj na koncu. Vhod je v osrednjo avlo, od tam pa v trgovino. se pa trgovina vidi že od zunaj. veliko sreče pri iskanju. Če se prav spomnim, ne jemljejo kartic, za POS pa tudi nisem prepričana, moislim, da ga. Sicer pa je v bližini bankomat. rimljanka
6. avg 2006 7:34
Najlepša hvala za informacije, sta mi veliko pomagali. Zlati sta. LP! fakin712
6. avg 2006 16:29
Mene pa zanima, če je že kdo naročil prte in tekače pri tm-shop in kako je z njimi zadovoljen ? Lp iz Mb riba-ribica
7. avg 2006 13:18
Ribica to je najboljše, kar so do sedaj naredili iz papirja. Jaz imam rolo iz Dunisilk-a, to je ta ki se da brisat (razrežeš na poljubno dolžino). Lp tamara1
8. avg 2006 20:20
Jutri grem v LJ pa bom pogledala tam za modele, potem pa vam poročam, če sem kaj dobila. Mogoče bom še kateri kaj pomagala. LP! fakin712
8. avg 2006 21:44
Jaz kupila model za torto v Ikeji in mi pušča!
10. avg 2006 0:08
Sem bila danes v lj. Sem šla v Pekarno Vrhnika, na žalost pa niso imeli neke izbire. Samo smrekce pa neke školjke. Potem pa sem zagledala model v obliki medvedka in ga tudi kupila, čeprav se mi je zdel malce drag (skoraj 5000 SIT). Velik pa ni , tako, da če je veliko ljudi, je potrebno spečt dve torti. Toliko za informacijo. Drugače pa je trgovina super. Imajo, kar ti srce poželi. LP! fakin712
10. avg 2006 0:46
Danes sem v Rutarju videla majhne modelčke za torte, nisem pa pogledala cene. Vem samo, da je bilo kar nekaj oblik. Lp iz Mb riba-ribica
10. avg 2006 13:50
V Šparu sem se spomnila na to temo in pogledala za tortne modele. Jih je dve vrste, premera: 24, 26, 28 cm - eni so 1.090, drugi pa okrog 1.900 SIT. Pozdravče!Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Krompirjevi kroketi Saint-Florentin
Rižek s piščancem in zelenjavo