Restavracija za poroko

šjorca  

član od: 22.12.2003

sporočila: 233

tema odprta - 2. avg 2006 20:07 | ogledi: 4.131 | odgovori: 4

Zanima me, če kdo izmed vas pozna kakšno dobro restavracijo za poročno slavje v okolici Kopra....

Osebno mi je bil zelo všeč Hotel Marko v Portorožu.....pa me je misel da stane meni na osebo od 15000 sit naprej kar odvrnila od tega da bi tam praznovali......

anagerzina  

član od: 29.11.2002

sporočila: 280

3. avg 2006 7:17

Ena takih je sigurno Brič pri Dekanih, vendar nima pojma kake imajo cene za meni.Drugače pa vem, da so restavracije že pred 3 leti, ko sem se jaz poročila imele menije nad 8000 na meni, tako da ni cena 15.000 nič presenetljivega - je pa res, da je velikooooooo. Moja kolegica na Koroškem pa je lani dala za meni 3000 sit. Obala je pač draga. Poglej pa še v Andor v Ankaran, pravijo da je lepo ali pa kar v Hotel Adria v Ankaranu, kjer se lahko tudi poročiš. Kaj pa Grad Socerb? Če boš imela manjšo družbo (do 40 oseb) je to super izbira in tudi tukaj se lahko poročiš. Drugače pa je tudi meni všeč Hotel Marko. Vrt imajo tako lep. Ana

vanya  

član od: 28.3.2006

sporočila: 326

3. avg 2006 8:58

Mi smo praznovali od prijatelja poroko na ranču Na brdi, Dekani. Bilo je čudovito. Čudovit ambient z raznimi živalmi, lahko pa se dogovorite tudi za ježo za kake otroke. Za cene ne vem. vanya

mara12  

član od: 7.12.2005

sporočila: 88

7. avg 2006 22:43

Restavracija Norbedo križišče Ankaran (Bivje).Lep prostor lp mara12

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

MOJ vrtrimljanka
Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti