Penzija

Kyara  

član od: 24.5.2006

sporočila: 2384

tema odprta - 2. avg 2006 10:59 | ogledi: 2.651 | odgovori: 10

Moja sodelavka bo šla skoraj v penzijo, pa me zanimajo ideje, kaj ji podariti. Je tudi moja dobra prijateljica, ki ima rada cvetje, zelišča in vrt, pa rada kvačka in kuha, peče pa najboljše torte daleč naokrog. Sedaj pa imam popolnoma prazno glavo, kaj bi ji lahko podarila ob odhodu. Naj povem še to, da je tudi edina sodelavka, več jih ni.

Kyara

Loni  

član od: 12.12.2001

sporočila: 7859

2. avg 2006 11:34

Sušilnik za sadje je bilo eno izmed daril, ki jih je dobila moja mami in ga s pridom uporablja. Loni Makaroni

anamarija1  

član od: 19.8.2005

sporočila: 5381

2. avg 2006 12:11

Če rada kuha, kakšna lepa posoda ni nikoli odveč. Morda ekonom lonec, ali pa taka posoda za shraniti hrano, recimo tele frigovere, steklene posode različnih velikosti s plastičnim pokorvom so zelo fajn, pa še poceni. Zavisi seveda tudi koliko misliš odšteti. Idej bi bilo še in še. Upam, da sem ti vsaj malce pomagala. Anamarija

anagerzina  

član od: 29.11.2002

sporočila: 280

2. avg 2006 12:15

Dobro kuharsko knjigo ali pa kar KUL SLO plus paket Ana

rdkapica  

član od: 31.7.2006

sporočila: 1567

3. avg 2006 9:11

Večjo vazo ali okrasno posodo za rastline/lončnice.

danca  

član od: 2.8.2002

sporočila: 257

3. avg 2006 10:43

Kupi ji kakšno posebno lončnico, eksotično, posebno, drago - takšne si sam ne kupiš, samo gledaš jih. Ali pa sadiko kakšnega drevesa, okrasnega grmovja, trajnice ipd., če veš, kaj ji je posebej pri srcu. Vsak ljubitelj rož in vrta ima svoje najljubše rože (jaz si že dolgo želim vzgojiti temnovijoličaste hortenzije, zaenkrat brez uspeha). Mogoče, ko bom v penziji in bom imela več časa. Danca

Kyara  

4. avg 2006 7:27

Hvala punce. Časa imam še bolj malo, ker je vmes še dopust in mislim, da bom lahko kaj skombinirala za darilo. Kyara

vanjatajnsek  

član od: 6.6.2005

sporočila: 1704

4. avg 2006 9:07

Če greš na dopust kam na sosedino morje bi ji lahko pripeljala kakšno grmovnico v loncu - imajo krasne in sedaj je v modi, da so oblikovane v drevesce - na Lošinju sem videla ogromen oleander, ki pa je bil oblikovan v drevo - torej eno deblo in velika, čudovito cvetoča krošnja. No, tako velikega seveda ne moreš pripeljati, malega pa najbrž lahko. Ali pa ji morda naročiš kakšno "kuharsko" revijo in ji plačaš noročnino za leto, dve. Tako se jaz naredila kolegu za poroko - njemu "moško" revijo, njej pa "žensko" ( da ne bo reklam ) sta bila ful presenečena, ko je prišel poštar. Da ji prihraniš presenečenje ji poveš le, da bo darilo dobila po pošti. Tudi ideja Anegerzine mi je všeč, če gospa seveda uporablja računalnik. lp, vanjatajnsek

neznan uporabnik

4. avg 2006 9:21

Mi smo sodelavki kupili dva velika glinena lonca (v Merkurju) in ene lepe keramične posode s steklenim pokrovom, pa en ležalnik z blazino. Mislim, da je bila zadovoljna, saj je za vsako "področje" nekaj - za delo, okras in za počitek. Lp zoja1

Kyara  

8. avg 2006 15:00

hvala še enkrat punce. Sem skombinirala: za počitek-ležalnik za kulinariko en lep lončen lonec p aše pekač, prav tako lončen za užitek, dišeče svečke in gobica za kopanje pa pena, pa en lep prtiček ji bom nakvačkala, da bo imela spomin na mene, zraven pa eno lončnico, rumeno, prinešeno za dopusta Kaj mislite? Kyara

rimljanka  

član od: 14.2.2005

sporočila: 17821

8. avg 2006 18:51

Super, pestro in duhovito. Še aranžiraj primerno, pa opremi s primernimi besedami (v kar sploh ne dvomim). Taka darila so za dušo, pa dana od srca. rimljanka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

MOJ vrtrimljanka
Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti