31. jul 2006 20:38
Pa poskusi s starimi, da ne bo škode. Jaz bom, imam ravno ene primerne za takšne poskuse. riba-ribica
31. jul 2006 20:38
Pa poskusi s starimi, da ne bo škode. Jaz bom, imam ravno ene primerne za takšne poskuse. riba-ribica
31. jul 2006 21:45
Kar korajžno poizkusi s črnilom. Ne bo nič narobe kvečjemu zavese bodo lepe. Kadar perem zavese, dam k detergentu v pralni stroj pecilni prašek, ko pa so zavese oprane jih dam še enkrat na splakovanje in dodam malo jabolčnega kisa, po nasvetu sosede, ki je delala v pralnici. Glede nikotina ti pa svetujem, da prenehate kaditi v stanovanju in rezultat je zagarantiran. Veliko uspeha pri pranju zaves ti želim. fakin712
31. jul 2006 22:12
Poizkusi s tistim Omino bianco - bianco vivo. Jaz kajenja v stanovanju še nisem prepovedala, zavese sem pa 2X zapored oprala s tem. Je bilo bistveno bolje. Lp moja
22. avg 2006 12:29
Na koliko stopinj in na kakšnem programu naj operem zavese. To počnem prvič sama in sem malo negotova. Imam pa vse bele s čipko spodaj. Marjetka
22. avg 2006 12:37
Zavese se perejo na programu za "občutljivo" - skratka max. 40 stopinj. Peremo jih dvakrat zaporedmo, vzamemo iz pralnega stroja in po max 20 minutah in jih obesimo nazaj, da niso zmečkane. Kajenje v stanovanju je off limits. Vendelina jr.
22. avg 2006 12:49
Sluga,sam uprabljam Vanish,ki ga eno merico enostavno zlijem k pralnemu prašku,temperatura ne čez 40,pa kakšna bolj nežna centrifuga. Pri meni krasno deluje in so zavese popolnoma bele,pa čeprav kadim kot narkoman. pozdrav. Harigast harigast
22. avg 2006 13:00
Hvala za nasvete. Se že perejo. Ene bom oprala z dodatkom pecilnega. Ene pa z Vanishom. Bom videla, če je kakšna razlika. Marjetka Sporočilo je spremenil(a) sluga dne 22. avg 2006 13:03:01
22. avg 2006 15:05
Jaz sem pa problem z umazanimi zavesami rešila tako, da sem jih snela dol in jih nimam več. alexisKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Nevzhajana orehova potica
Metuljčkova solata z gorčičnim prelivom