1. avg 2006 9:19
hehe, ja, tisti trikotnički za zavezat majo svoje dobre lastnosti:) Jaz sem dobila ene take za rojstni dan od uganite koga:) Hehe, le kdo bo take izbral;) So mi ful všeč ravno zato, ker tudi če se stegnejo, jih pač malo bolj zategneš, pa je:) Sicer imam srečo (tudi) s koplakami, ker mi te sponke nič ne pokajo:) Res pa je, da za v bazen mam športne enodelne brez sponk, za na morje pa bikini s sponkami ali pa na trakce:) Tako da jih ne zapenjam vsak dan:)
Sem prav vesela, da se mi ni treba ubadat s kopalkami:) Nisem ravno tip za cote nakupovat (čisto nekaj drugega so seveda knjige in kuhinjske igračke:), tako da se to spravim šele, ko stare razpadejo:) Mam pa srečo, da mi je večina kopalk prav, pa vem, kake so mi všeč (beri športne brez raznih rožic:) in potem hitro najdem kaj primernega:) Nikoli nisem še kupovala kopalk več kot 2 uri:)
Tako da sem bila čisto paf, ko sem prebrala o kopalkah po naročilu!!! Svašta! hihi, no s tem naj se drugi ubadajo, meni se še obleke ne bi dalo it probavat;) je pa v redu ideja za koga, ki težko najde kopalke:)
kyara, potem bi midve morali it skup kupovat, pri meni je ravno obratno, meni je navadno spodnji del prevelik, ali pa zg. premajhen, kakor vzameš... Enkrat sva tako že kupili skup dvoje kopalke in zamenjali zg. dela z eno naključno nakupovalko, ki je rabila ravno obratno kot jaz, pa so nama bile všeč iste kopalke:) Večina športnih trgovin ima to možnost kupovanja posebej, ampak navadno pride dražje...
Veri