Električna metla
28. jul 2006 13:03
moja,
tudi jaz sem si nabavila takšen pripomoček in sem z njim za manjše ( smeti, lase in vse kaj se drobi po tleh) zelo zadovoljna, tudi cena ni previsoka, poleg tega je uporabna tudi za čiščenje zunanjih teras in podobnih prostorov, kjer ni vedno napeljana elektrika.
Simona
Loni
član od: 12.12.2001
sporočila: 7859
28. jul 2006 13:16
Mi tudi imamo swivel sweeperja in smo z njim zadovoljni. Sem pa nekje videla, da obstajajo tudi taki v obliki trikotnika, da z njimi prideš v vsak kot.
Loni Makaroni
mamka
član od: 10.7.2006
sporočila: 434
28. jul 2006 17:29
Hoj
Tudi jaz imam smetilce (13 in 8 let in zajec) v hiši, zato mi je tale električna metla kar zanimiva. Le nekaj nisem zasledila ali pa sem spregledala. Kako se ga pa sprazni - smeti namreč. Upam, da je enostavno, ker imam doma že nekaj zakompliciranih aparatov, ki jih sploh ne vzamem iz polic. Včasih je enostavna uporaba velika prednost.
mamka
ursa40
član od: 28.4.2005
sporočila: 610
28. jul 2006 18:47
Pri nas imamo sesalec Vorwerk je v obliki metle -enostavno ,praktično, hitro.Metlo na "roke" imamo samo še za po stopnicah in balkonu pometat.Ko sva se odločala za nakup me je moj vprašal če za ta denar dobiš še gospodinjo zraven , sedaj pa po nekaj letih je pa zadnjič priznal ,ko smo nekaj govorili,da je vreden tega denarja.
Lepo pa radi se imejte.
ursa40
majdi
član od: 18.11.2003
sporočila: 359
28. jul 2006 20:41
Mi imamo tudi swevel sleeper. Je zelo praktičen in enostavno se smeti odvže ven, samo stisneš in je prostor, kjer so smeti zunaj.
Majda
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma!
Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Število sporočil: 15, prikazujem sporočila od 11 do 15
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.