27. jul 2006 9:19
Ojla,...tudi jaz potrebujem še nekaj špar nalepkic za pribor wmf. Vsem, ki mi lahko nalepke posredujete se že v naprej zahvaljujem. V zameno ponujam 2 izpolnjena dm kartončka z nalepkami. Hvala in lep poletni pozdrav. mojsta
27. jul 2006 9:19
Ojla,...tudi jaz potrebujem še nekaj špar nalepkic za pribor wmf. Vsem, ki mi lahko nalepke posredujete se že v naprej zahvaljujem. V zameno ponujam 2 izpolnjena dm kartončka z nalepkami. Hvala in lep poletni pozdrav. mojsta
27. jul 2006 10:30
a ni spar akcija sam do 26.ga?
27. jul 2006 14:16
Špar akcija je podaljšana do konec avgusta,...garniture, ki poidejo pa ponovno naračajo. Lep pozdrav! mojsta
28. jul 2006 22:38
Oprosti mojsta ampak sparove akcije je konec, vsaj pri nas ne moreš več nič dobiti. Vem pa ,da je mercatorjeva akcija podaljšana. Mogoče se motim? Pa lep pozdrav želim. fakin712
31. jul 2006 8:33
Špar akcija za pribor wmf se vsekakor nadaljuje, ne vem ali do 27. ali 28. avgusta, ne vem pa, če to velja za najmanjše šparove trgovine (megamarkete). V trgovinah, v katerih sem bila jaz npr. v roku 1 tedna (Ljubljana, Novo mesto in Črnomelj) akcija še vedno poteka, s tem da garniture, ki jih nimajo na zalogi, imensko naračajo in te pokličejo, ko pač dobijo. LP mojsta
31. jul 2006 12:32
Imam še osem sosedovih. Naj se javi, kdor rabi. LP dixi
31. jul 2006 13:26
Jaz jih potrebujem 5. Pošljem naslov na ZS. Vnaprej hvala. rimljanka
31. jul 2006 15:56
Vsem, ki ste mi pisale na ZS za sosedove točke, se opravičujem. Poslala sem jih prvi, ki se je javila. Želim vam lep dan še naprej. dixi
2. avg 2006 12:04
Imam 10 sosedovih točk. Pošljite naslov na ZS. LP K
2. avg 2006 15:31
Oddano prvi, ki je pisala! Lep dan! K KARMINAKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
MOJ vrt | rimljanka |
Kaj jutri za kosilo? | johana |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Špageti s kozicami in omako Basilico
Panakota z belo čokolado in penino