30. jul 2006 16:16
Kyara je napisal/a: |
Saj si napisala, da se boš z gostinci zmenila. Ampak če bo poroka na kmečkem turizmu, potem vsesplošni meni itak ne pride v poštev, ker oni lahko samo svoje doma pridelane izdelke tržijo, svoje sokove in svojo zelenjavo. Boš videla, kaj ti bodo ponudili in takrat se boš najlažje odločila.Kyara |
Naj pridam še jaz svoj piskerček. Kyara je že vse povedala, je pa res vse odvisno od tega kaj oni lahko nudijo, ali so registrirani tudi za morsko hrano,... in se tudi pripravljeni malce bolj potrudit. Mi smo imeli eno ohcet na kmečkem turizmu in naj povem, da je bila njihova pečenka naravnost odlična (nič mastna), domača suha salama v narezku njami,... Tako da smo bili vsi zadovolni.
Če pa se gremo binca2 sistem se moramo pa zavedati, da je ob takšni pogostitvi potrebno seči gloooboookooo v žep, kar si danes zelo malo mladih ljudi lahko privošči. Naju je cela poroka (rože, obleke,50 svatov, muzika,...) prišla malce več kot milijon sit, pa sva bila zelo skromna. Kdo bi rekel malo, samo naj povem, da milijon je zame kar veliko denarja! Gajuška želim ti srečo v zakonu, še prej pa lepo pripravo na enega najlepših dni v življenju!
Sporočilo je spremenil(a) marelica dne 30. jul 2006 16:17:53