Vosek na hlačah

limonca26  

član od: 23.7.2006

sporočila: 304

tema odprta - 23. jul 2006 10:38 | ogledi: 1.957 | odgovori: 4

Vsem skupaj en lep počitniški pozdrav!

Že nekaj časa prebiram vašo stran, pa nisem našla poguma, da se vam pridružim. Zdaj je prvi korak že za menoj. Imam eno vprašanje. Z voskom sem si umazala črne hlače. Ima kdo kakšen preizkušen recept, kako bi to spravila stran. Nekje sem brala, da hlače zamrznem, z ostrim nožem podrsam vosek stran, potem pa z likalnikom prelikam preko pivnika oz. časopisnega papirja. Mene pa zanima, če kdo pozna kaj učinkovitega iz svoje prakse? Za odgovore se vam že vnaprej zahvaljujem. Lep dan vam želim - limonca26.

limonca26

Taia  

član od: 2.11.2002

sporočila: 473

23. jul 2006 11:34

Moja tašča prisega na pivnik in vroč likalnik. Sama še nisem sprobala. Se je pa za vprašat, če material sploh prenese tako vroč likalnik?!?! Drugače pa ostane še čistilnica. Jaz se takih reči raje ne lotevam sama. Taia

Loni  

član od: 12.12.2001

sporočila: 7859

23. jul 2006 11:35

Jaz dam samo časopisni papir čez in polikam, ne dajem v zamrzovalnik. Tja sem dale enkrat hlače, ker sem se usedla na žvečilni in je šel brez problema dol. Loni Makaroni

peresce  

član od: 23.3.2006

sporočila: 131

23. jul 2006 11:58

časopis in likalnik. Niti ni potrebno prevroče. peresce

limonca26  

član od: 23.7.2006

sporočila: 304

23. jul 2006 12:34

Zahvaljujem se vam za odgovore. Res je tako, kot ste napisale - topel likalnik in časopisni papir. Vosek je šel stran kot bi mignil. Ostali so še nekakšni mastni madeži, ki pa bodo šli stran verjetno s prvim pranjem. Najlepše se vam zahvaljujem in vam želim še naprej lep dan. limonca26

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

MOJ vrtrimljanka
Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti