Ali jo poznate in imate izkušnje z njo?
BLANKA
Ali jo poznate in imate izkušnje z njo?
BLANKA
21. jul 2006 16:25
Moja tašča jo ima že kar dolgo, z njo je zadovoljna. Je zelo kvalitetna posoda. Tudi v pečici lahko pečeš v njej. Atinaneznan uporabnik
21. jul 2006 21:45
Jaz jo imam že 8 let, uporabljam jo dnevno, čeprav imam tudi AMC si ne predstavljam življenja (beri kuhanja) brez SKK posode. Imam globoko ponev, plitko ponev in štirikotni pekač, kamo zlahka spraviš 5 kremenatlov. Se nič ne prime, je obstojna in sploh ah in oh..... Kar brez skrbi si jo kupi Zoja1 zoja1
22. jul 2006 10:46
Kakšna pa je ta posoda SKK? Jaz sem vso teflonsko šaro pometala stran, čeprav sem prej zmetala zanjo kup denarja. Baje izloča teflonsko kislino med pripravo jedi. Je ta SKK posoda tudi iz teflona ali je kaj manj nevarnega za zdravje? LP ZIMA
22. jul 2006 13:43
Mene tudi zanima kakšna posoda je to. Namreč še nikoli nisem slišala za njo. Kje se jo da videt in kupit? Kolikšne so cene? Anja
22. jul 2006 16:12
Moja mama tudi ima eno posodo s pokrovom, uporablja pa jo, tako kot Zoja1, vsakodnevno. Še krofe cvre v njej. Tukaj imate link: http://www.skk24.com/indexGB.asp?sid=SKK2207200616 Loni Makaroni
22. jul 2006 17:24
neznan uporabnik
22. jul 2006 18:16
Cene in vrste posode si lahko ogledate na spletni strani podjetja Bionova s sedežem na Jesenicah. Posodo pripeljejo na dom, je pa pametno pogledati pod rubriko "akcije" kjer je včasih posamezna posoda bistveno cenejša. Sicer pa trenutno potekajo akcije na vseh sejmih. Nalsov spletne strani: http://www.bionovaskk.si/ zoja1
25. jul 2006 10:56
Jaz sem jo naročila direktno v Nemčiji in za dve posodi s pokrovko in pekačem s pokrovom + prevoz odštela toliko, kot bi pri nas za eno posodo. BLANKA
25. jul 2006 11:54
Blanka - naslov? LisaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Azijska solata s kozicami
Polnjene paprike