27. dec 2006 23:41
Pozdravljeni kruhomatovci,danes sem se vam pridružila namreč kupila sem kruhomat Bomann z dvema gnetilkama. Ko sem dala otroke spat (20.15) sem se lotila branja tega foruma, seveda mi ni uspelo vse prebrati dobila pa sem kar poplavo nasvetov in receptev. Med recepti sem se odločila za BELI KRUH IZ KRUHOMATA od Barbare, vendar vidim da ni nobenaga jogurta več v hladilniku pa tudi ostre moke nimam, zato peka nocoj odpade, pa jutri. Vseno pa bi lastnike Bomana prosila če mi lahko povejo preizkušeno metodo belega kruha, kateri program ...Če sem si zapomnila ima tak aparat Dolores. V navodilih piše da je treba najprej gnatilke in posodo oprati z toplo vodo- sem že in namazati z živilsko mastjo-je nimam, ali lahko z oljem-to sem prebrala v forumu če se ne motim.Močno upam da bo jutri dopoldne kdo nakulinariki da mi bo lahko kaj pomagal, ker sem pri novih stvareh vedno štorasta in kaj pokvarim. Svetujte mi vse kar bi prišlo prav pri tej znamki da se bom navadila in premagala začetni strah. Že vnaprej ena velika HVALA.