3. dec 2001 9:14
Lep pozdrav vsem skupaj! Moram vam povedati, da sem v soboto, ceprav sem to mislila izvesti sele po novem letu, nenadoma kupila aparat za peko kruha. Je Severinov, model 3983 BM, moc ima 450 W, speces lahko do 1 kg kruha. Takega je uvozil Merkur, tam stane malo vec kot 29.000 Sit, prav tega pa je te dni LeClerc dal v akcijo, tako da je tam 10.000 Sit cenejsi in stane malo manj kot 19.000 Sit-to je bil vzrok, da sem se za aparat, ki sem ga itako mislila kupiti, odlocila 1 mesec prej...Ce torej se kdo namerava kupiti ta Severinov aparat, se zdaj res izplaca. Aparat nima dveh propelerjev za mesanje, vendar jaz zaupam gospe Marinki. Cez noc pa verjetno tako ali tako ne bi upala puscati aparta delovati, saj to ni pametno pri nobenem stroju. Kakorkoli ze, aparata se nisem imela casa preizkusiti, bi bila pa zelo vesela, ce bi mi gospa Marinka lahko zaupala kak recept, zdaj, ko aparat za kruh koncno imam. Lepo prosim, gospa Marinka!!! Lep pozdrav Marta Marta Sporočilo je spremenil(a) marta dne 03. dec 2001 09:18:34