27. jun 2005 15:09
Živjo, tudi jast imam perfekta in sem zelo razočarana nad njim, kajti odkar ga imam je že drugič na servisu (imam pa ga od 23.8.2005).
Žal na tvoje vprašanje ne vem odgovora, lahko pa povem mojo nesrečno zgodbo o Perfektu.
Aparat se mi je že dvakrat pokvaril in obakrat so bili enaki znaki, aparat se ne da nič nastavljat, ampak samo piska. Prvič ko se mi je pokvaril, ga nekaj dni nisem uporabljala, ker sem mislila da mora imeti pavzo. Ko sem ga ponovno priklopila je normalno delal in bila sem prepričana da sem jaz kaj narobe naredila. Vendar je aparat kruh samo zgnetel, ko je bil čas vzhajanja pa je zopet začel piskati, tako sem ga prvič poslala na servis. Iz servisa sem dobila aparat in spekla dober kruh, nato pa je začel drugič zopet piskati, ko sem hotela speči kruh (drugi hlebček) (to se pravi ko je prišel ravono iz servisa), sedaj pa zopet čakam hitro pošto, da mi pošljejo stroj v upanju da bo sedaj delal.
Z aparatom sem drugače zelo zadovoljna, peče dober kruh (kar sem uhitela speči), samo upam da mi bo sedaj deloval.
Zanima me če ima katera podobne izkušnje z aparati znamke perfekt, jaz sem kar malo razočarana nad njimi, saj za podobne napake o aparatih na forumu še nisem brala (pojavlja se da aparat neha mesit kruh ali kaj podobnega).
Ko sem to napisala sem začela pregledovati forum, kdo ima aparat Perfekt in kakšne so izkušnje z njim, presenetljivo imate vsi le dobro mnenje o teh aparatih. Ali imam torej jaz smolo in sem dobila aparat z napako? Sicer ko mi peče je super, ampak ko pa je v servisu
bi pa najraje kupila nov aparat, da bi lahko pekla saj je ravno sedaj ko je najbolj vroče težko peči v pečici.
IrenaP
Sporočilo je spremenil(a) IrenaP dne 27. jun 2005 17:56:07