6. jan 2005 13:50
Jaz sem Kenwooda našla v big bangu in v BOFu, Reca ga je kupila v Adutu, tam ga letos niso imeli, vsaj ne v BTCju. kenwood naj bi bil najboljši, njegova posodica je iz boljšega teflona kot ostale, je pa temu primerno dražji (22.990 sit, v obeh trgovinah enako - seveda, če si zadovoljna z navadno belo verzijo, ker srebrna je še nekaj tisoč dražja in ima gumb za vklop/izklop displaya, to je vsa razlika).
Eni prodajalci pravijo, da ni nobene razlikemed znamkami, eni pravijo, da so ogromne - ljudje pa tudi... Eni so zadovoljni s Severinom in s Clatronikom, drugi pravijo, da jim Clatronik zažge en del, ali pa drugega dela ne speče dovolj... Sem prebrala vse, kar sem tu našla o tem in sem bila prepričana, da sem izbrala najboljše, da bo vse delalo ok, pa sem spet na začetku...
Če bi bil aparat moj, ne bi bil problem, ker se vsako stvar da prepričat, da ti pomaga, če se dovolj dolgo ukvarjaš z njo, ampak za darilo pa mora ratat prvič oz. drugič:) Zase bi verjetno vseeno kupila Kenwooda, ker baje lepo zapeče in gre kruh lepo iz posodice, (ampak trenutno še ni na vrsti, so ostale stvari bolj nujne), program samo peke nujno oče rabi in zdaj čakam na nadaljne informacije, če mi bo kdo pomagal... Ali lahko kdo prekopira navodila, da bi vedela, kaj se da in kaj ne?
Malo pa poglej količino kruha, ki jo misliš not delat, mislim, da so Moulinexovi modeli zelo mali... Če imaš družino, verjetno ne bo prava izbira, samo v premislek... Ne vem, če sem ti kaj pomagala...
Lotus, pošlji mi email naslov na zasebna sporočila, da ti pošljem knjižico v priponki, ker je malo veliko, da bi ti kopirala v zasebno sporočilo, nisem pa nikjer videla, da bi se dalo tu tudi priponke pošiljat... Popravite me, če se motim. Ko bom nardila svojo stran, bom pa dala sem link, da bojo meli vsi dostop, ok?
Veri