21. mar 2006 6:39
Atic, mislim, da je čisto vseeno, katere znamke je aparat, ko ga pogruntaš in osvojiš, ne bi smelo biti problema. Moj Clatronic je svoje poslanstvo že oddelal, vsaj po količini peke sodeč, saj revež "dela" vsak dan, če že ne pečem, potem pa gnetem. Imam ga leto in pol, pa je še vedno pripravljen na vse moje "ukaze"! Ti kar dam primer, ko je najbolj zaposlen!
Recimo, ko je pri nas kakšno praznovanje, potem dela kot nor. V soboto zjutraj sem najprej gnetla iz kg bele moke testo za makovke. Zatem je bil na vrsti kruh iz črne moke, 600 g, zatem hlebec iz bele moke, 600 g, zatem iz 600g bele moke za buhteljne in še nazadnje za šarkelj. Pa se ta moj kruhopekec ni nič pritoževal. Malo sem ga pustila počivat, potem sem naložila še za kruh iz moke brez glutena, katerega vedno pečem v kruhomatu, drugače mi ne rata. Včeraj sem pa gnetla testo za pizzo.
Mislim, da se ti res splača iti v nakup aparata za peko kruha, jaz bi ga zelo pogrešala, žal mi je, da si ga nisem nabavila že pred leti, bi mi prihranil ogromno dela.
LP! Galja