25. sep 2009 11:19
Najlepša hvala za odgovore, ja zelo ste pomagali, torej pekel bo to obliko in to ne glede na model. Evo, že naročam, upam, da bo kmalu doma, da poskusim domačega Semenkota...:))) Girica, morda pa sem videla tisto 'štruco', ki jo opisuješ (oznaka II), saj to je pa že kar dobra oblika, sploh, če lahko nastaviš, da pride ven res hrustljav. Recimo ta na tvoji sliki izgleda prav slastno! In res hvala že za prve nasvete kako peči s tem kruhomatom, sem večkrat prebrala, da so priložena navodila skopa. Ga pa (kot vse kar se da) naročam preko interneta in zato nisem mogla pogledat posode...čeprav ne razumem zakaj ne delajo kruhomatov, ki bi imeli več različnih oblik posod in bi izbral željeno, sigurno ni nič težćje ga narest kot tega-no ja, morda bomo čez nekaj let pa doma hlebce ter žemljice pekli:))) Jaz se pa ne postopim peči sama v pečici, odkar imam ventilatorsko sem popolnoma obupala, ven pride skorja, ki je tako trda ne glede na to s čim premažem, kdaj in ali dodam vodo, vse se drobi, ah......prav potrebujem ta kruhomat. terakota