15. okt 2004 10:38
No, sem malo odsoten s tegale foruma, ker smo se pri nas kar malo preobjedli kruha, pa se je ustavila peka z avtomatom za nekaj dni. Pa še žena je prinesla trgovinski kruh, pa še ta je začel ostajati. Včeraj pojedli 4 dni star kruh iz avtomata, ki sem ga naredil po receptu opisanem v enem izmed mojih prejšnjih postov, pa je bil še zmeraj užiten-še vedno dovolj mehak za jest. Trgovinski, ki ima sredico kot bi bila pena, je sicer 1 dan božanski, drugi dan pa ko se posuši, se začne odrivati z njegovo uporabo do konca, dokler ne gre psu pod gobec.
Zakaj kupola? V navodilih piše, da kruh, ki pogleda čez rob, postane zapečen tudi zgoraj-kupola. Zato bi tudi jaz rad to dosegel. In ne vem, zakaj bi bilo to tako narobe, da bi to dosegel? Sem pač zelo "picajzlast" in rad stvari naredim "u nulo". In ker je 550 g moke malo premalo, da bi pogledala kupola čez rob, bom jutri, ko bom spet pekel, poizkusil s 600g, kar mislim, da bo ravno dovolj in ne preveč. Upam. Malo bom povečal tudi količino vode, ostalo ostane isto. Bom poročal, če je to to.
Župca, ti si pa inštaliraj kakšen firewall-požarni zid, pa do tega ne bo več prihajalo. Recimo Zone Alarm ali SyGate, ki sta free-zastonj. V mojih začetkih, ko sem šele dobil internet, se je tudi meni po parih mesecih isto zgodilo-60.000sit, ki pa sem jih reklamiralin mi ni bilo treba plačati teh stroškov interneta. So mi pa zaukazali, da si moram inštalirati firewall in od takrat imam mir pred vdori. Pa seveda inštaliri si kakšen antivirusni program. Pa boš več ali manj imela mir pred previsokimi računi vsaj za internet.
Tonni, si že izprakticiral tisto naj kombinacijo sestavin?
McBobo