ali kdo pozna kakšno internetno stran, s katere je možno naprintati kakšne lepe nalepke za kozarčke za ozimnico?!
Nalepke
18. jul 2006 15:40
Ohhh, jaz bi jih tudi rabila!!!
18. jul 2006 16:04
ufa, vem da je bil o tem že govora na enem forumu... jaz sem jih nekje nekaj dobila. Bo moral kdo s pluskotom malo pobrskat... V Wordu se jih sicer da prav lepo naredit - lani sem si jih kar sama sestavila - z božičnimi motivčki - povsem enostavne. Za darilca - marmelado, čaj, piškote, "šnops" ipd. Staša Sporočilo je spremenil(a) stasafrank dne 18. jul 2006 16:24:03
18. jul 2006 16:06
To je ena od "konkurence", v hrvaščini. Mogoče bi se dalo kaj podobnega ustvariti tudi na straneh Kulinarične Slovenije. Bilo bi super. http://www.coolinarika.com/zabava/printernet/razigrana_k Otilija
18. jul 2006 16:22
Bojan? Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
19. jul 2006 8:05
Jaz bom vsekakor naslednjič, ko bom čez mejo pogledala... Naokrog, če bom kaj našla...
19. jul 2006 8:33
Seveda, Bojan. Če se samo spomnim rjuhe iz Pekla. Dolores
19. jul 2006 8:35
Jaz sem osnovo narisala sama ,z svinčnikom ,kakšno je pač sadje v kozarčku,oz kakšne vrste je marmela,pobarvala z akrilnimi barvicami ,in prefotokopirala slikce. Malo donmišljije in veliko volje pa gre! Lep dan! val
19. jul 2006 9:09
Bojan, ja! Tvoji kuharčki in ostale stvaritve so res enkratni. Aki
11. sep 2006 14:14
Ojla! Pošiljam vam link, kjer si lahko brezplačno potegnete dol nalepke: http://www.graphicgarden.com/files15/graphics/print/labels Lp; Karmen Carmy Sporočilo je spremenil(a) Carmy dne 11. sep 2006 14:15:47
17. sep 2006 15:55
Carmy, najlepša hvala za tale link. Čudovito! Fino bi bilo, če bi kdo še za domače specialitete kaj našel, ali pa, če se bo Bojan kaj omehčal in nam ustregel.... ZIMAKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Forumi (vroče teme)
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti
Metuljčkova solata z gorčičnim prelivom
Špageti z brokolijem in prepraženimi drobtinami z inčuni