Rada bi shranila baziliko za zimo, pa ne vem, na kakšen način, saj posušena ne ohrani prave arome. Kako pa drugi to delate?
lp
Bela
Rada bi shranila baziliko za zimo, pa ne vem, na kakšen način, saj posušena ne ohrani prave arome. Kako pa drugi to delate?
lp
Bela
18. jul 2006 13:06
http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=6897 to temo smo že obdelali MissLady
18. jul 2006 22:42
POSADI SI JO V TEGELC OZIROMA SADIKO IN NA OKENSKO POLICO IN OSTANE CEZ ZIMO SVEZA vesna kovačič
19. jul 2006 7:48
Ali bazilika res potrebuje takoo velikoo vode, če jo vsak dan ne zalijem kar visi Kako pa se jo trga ali je važno kje trgaš liste-spodaj zgoraj
19. jul 2006 8:55
Vode res zelo veliko rabi, jaz pa jo trgam najprej špic, da ni vsa pretegnjena, nato pa lističe in včasih celo vejico. Kyara
13. feb 2013 17:53
mene pa zanima, če se da kje dobiti čaj bazilike. prebrala sem, da je zelo dobra pri migrenah, sedaj je pa dolenjske lekarne nimajo.
kleo
13. feb 2013 18:34
Saj ne rabiš kupovati čaja, vzameš 2 žlički posušene bazilike, preliješ z 2 dl vrele vode, pustiš stati cca 10 minut in potem precediš.
Loni MakaroniKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pica zvitki
Veganski sladoled z navihanci