17. jul 2006 16:25
Imam ta strojček in sem zadovoljna. Res pa je, kot je rekla že Loni, da so potrebne posebne vrečke. Izsesa pa res ves zrak in za suhe stvari je super. Sem pa hotela zmrznit par koščkov kuhanega šinka, je pa probleme delalo in sicer zaradi vlage ki je bila prisotna.. Recimo za sir je pa super. Ta trenutek, ko to pišem se mi je posvetilo
, drugič bom najprej zmrznila šink, potem ga pa vakumsko pakirala. Itak pa imaš opcijo varjenja, brez izsesavanja, tako da ti ni treba imet dvah recimo.
Tisti dve posodi, ki jih dobiš poleg, so pa res zelo fajn.S posebnim nastavkom lahko izsesaš zrak iz posode. To uporabljam za kak parmezan, potem če mi ostane polovico avokada, ali kaj drugega.Poleg dobiš še univerzalni pokrovček, premera cca. 10 cm. To lahko uporaviš za odprt kozarec vloženih oliv, ali recimo gobic, če vseh ne porabiš za na pico, jih vakumsko zapreš in se ti do naslednjič ne bodo pokvarile.
Pa še en zamašek za steklenice na isto foro je tudi zraven.
Tako da fajn stvarca.
Prej sem imela navadnega, mi je dolgo dobro služil in ko sem videla po reklamah te zadeve, mi je takoj skomine naredilo.Ni mi žal da sem ga kupila, samo če bi mi stari še delal, pa ne bi hitela z nakupom.
Aki