Lep pozdrav
Ali kdo ve kje v MB se dobijo serviete iz blaga tiste, ki jih nato položiš na krilo ko ješ, ker jih nujno rabim za malo bolj slavnostno večerjo.
Hvala vsem
bbrglez
Lep pozdrav
Ali kdo ve kje v MB se dobijo serviete iz blaga tiste, ki jih nato položiš na krilo ko ješ, ker jih nujno rabim za malo bolj slavnostno večerjo.
Hvala vsem
bbrglez
16. jul 2006 23:18
jst bi jih sama nardila
16. jul 2006 23:22
Poglej v Melju v MTT v tovarniški trgovini. riba-ribica
17. jul 2006 7:45
Običajno jih kupim v kompletu z namiznimi prti! Pozdravček Zdenka
17. jul 2006 9:07
Imajo jih v trgovinah z prti, prtički, posteljnino. Bala v Ljubljani. Pa Dota in podobne, samo so malo dražji v takih trgovinah. V Leclercu imajo kar lepe, bombažne. Jaz sem si jih kupila, pa sama vezem gor cvetje... Do zime upam, da bom vsaj en komplet uspela naredit...
17. jul 2006 10:05
V Mb jih dobiš v prodajalni Moj dom v Gosposki ulici, pa v Modni hiši, Mercatorju, Rutarju....povsod, kjer proajajio prte in posteljnino. MAmamia mamamia
17. jul 2006 11:05
V Bali jih imajo, verjetno je kakšna tudi v Mb. Veri
17. jul 2006 13:31
Pa v Imperiji so tudi krasni. Imajo lanene, bombažne in sintetične, pa s svileno obrobo, pa naštikane ali potiskane. Stanejo pa od 300......pa gor. Odvisno od materijala in velikosti. Jaz sem kupila 12 bombažnih in sem našila gor rožico, sedaj pa jih obkvačkam in bo nekaj novega in unikatnega. Lahko pa jih tudi sama potiskaš. Jaz sem jih z otrokoma. Iz krompirja smo izrezali motiv, na primer deteljico, rožico, metuljčka..., jih pobarvali z tekstilno ali alkoholno barvo in naredili na prtičku odtise. KyaraKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
MOJ vrt | rimljanka |
Kaj jutri za kosilo? | johana |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Kruhove kroglice
Peresniki po bolonjsko