17. jul 2006 12:59
Tamalaursa,bravo!
Zaslužiš si vso pohvalo da pri teh rosnih letih po kulinariki letaš in se za recepte zanimaš. To se mi zdi zelo lepo in pohvalno. Tudi jaz imam otroka in včasih kaj pogledata, večinoma pa mene vprašata, ker ju na PC kaj drugega zanima.
Glede denarja pa je povsod križ. Primanjkuje mladim in mladim po srcu. Pa nič zato. Če se hoče, se že nekje skup spraska. Jaz sem se na primer odločila za drastično šparanje. Nehala sem kaditi in vsak tolar, ki bi ga porabila za cigarete dam v poseben hranilnik in verjemi, nabrala se je že čedna vsota, ki jo bom porabila tako, da grem za malo dalj časa na dopust. Po dopustu pa ponovno v šparavec za drugo leto. Zelo se spolača in še zdravo je.
Ti si pa probaj najti drugo nišo kako prišparati kakšen tolarček.
Moj sin je star 17 let in je rekel, da bo šparal s tisto bogo žepnino, ki jo dobi. Tako mi vsak mesec da od 500-1000 tolarjev in jaz jih dajem v posebno denarnico, na vsakih 5000 prišparanih pa jaz primaknem 1000. Dosti ni, je pa nekaj. Danes je dedeku obljubil pomoč pri pranju avta in košnji trave, pa bo spet kak tolarček priletel. Počitniško delo pa vztrajno išče, pa na žalost na našem koncu ni nič. Škoda. Mogoče pa se še kaj najde, sam mu vsi domači in vsi ki nas poznajo iščemo delo, pa do sedaj nič.
Kyara