29. jul 2006 21:48
Staša, zanima me a se modelčke še da dobit ??? Tudi jaz bi jih imela gostenn
29. jul 2006 21:48
Staša, zanima me a se modelčke še da dobit ??? Tudi jaz bi jih imela gostenn
30. jul 2006 15:04
Panika.. Še jaz, če je mogoče, se počasi pripravljam na dva Abrahama. plisssssssssss marja marja44
30. jul 2006 21:34
Staša jaz bi rabila kar dva,če je še kakšna možnost,sem bila 14 dni odsotna pa sem zamudila naročila. Že v naprej hvala za informacijo in lep pozdrav. Jelka jelcy
31. jul 2006 7:44
Tudi jaz bi ga imela... A je še aktualno?
31. jul 2006 9:21
ojoj punce... žal... nisem nameravala več naročat. Nekaj sem jih naročila viška, ker sem računala na še kakšno željo, ampak sem že vse razdala... To je bilo tako stranski dodatek k naročilu za eno prijateljico, ki je nujno rabila nekaj za poroko, pa tega v Slo nisva našle... Ta firma si drugače kar pošteno zaračuna poštnino in stroške pakiranja in še 2x se moram na Hrvaško zapeljat, kar je v tem poletnem kaosu seveda pravi adrenalinski šport. Če vas bo kaj več zainteresiranih se bomo vseeno kaj zmenile a prav? Sicer pa pozivam kakšno prijazno članico, ki do Zagreba nima kaj preveč kilometrov, da gre malce pogledat v tisto trgovino pa spotoma še to prinese. Brez zamere... Staša
31. jul 2006 11:19
staša,dobila paket...najlepša hvala sem pa govorila z pismonošo in pravi da pozna mizarja,ki dela iz lesa nekaj podobnega za lestence in misli,da bi se dalo naredit tudi take modelčke ko pride moj možiček iz terena,se bom še z njim pogovorila,da še on kakšno reče...morda bi se dalo kaj zrihtat v Sloveniji se nadaljuje... Vesna Leben Sporočilo je spremenil(a) ligojna dne 31. jul 2006 11:20:11
31. jul 2006 11:21
Jaz pa razmišljam, da si bi namesto modelčka kupila kronske nastavke za na vrtalni stroj - ti vrtajo večje luknje v les... In bi jih potem samo zlepila skup... Stane približno isto, pa tako si jih lahko naredim več... Veri
31. jul 2006 11:35
No, Veri... Ti jaz kupim nastavke in les, ti mi pa narediš modelček. Pri nas noben nima filinga za to...
31. jul 2006 11:53
Veri,potem bomo pa kar pri tebi naročali. Vesna Leben
31. jul 2006 13:49
stasafrank, modelček prispel tudi do mene, hvala ti še 1x! p, mKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Bruschette s paradižnikom in kumarami
Kraljevska jajčka s holandsko omako