Pozdravljeni!
V letošnjem letu bom stara 40 let (groza), pa me zanima če imate kakšne ideje, kako ljudi zabavat z raznimi igrami, da ne bomo samo sedeli in jedli.
Imeli bomo kot piknik, tako da dobrodošle vse ideje.
Hvala in lep pozdrav vsem
becki
Pozdravljeni!
V letošnjem letu bom stara 40 let (groza), pa me zanima če imate kakšne ideje, kako ljudi zabavat z raznimi igrami, da ne bomo samo sedeli in jedli.
Imeli bomo kot piknik, tako da dobrodošle vse ideje.
Hvala in lep pozdrav vsem
becki
13. jul 2006 11:28
Turnir v kriketu, pikadu, skakanje v vreči čez bazenček z vodo, polno pen, karaoke...Mamamia mamamia
13. jul 2006 11:39
Res groza, koliko boš pa ti stara.. Verjami mi, da boš preživela Ti boš plačala za jest in za pit, naj ti pa vabljenci naredijo kakšno presenečenje. Tako bi moralo tudi biti a ne? lp
13. jul 2006 11:52
Becki, jaz sem bila letos 50, če gledam nazaj, so mi bila najlepša leta od 40 do 50. Zato se pripravi na najlepše, ne pa groza, halo
13. jul 2006 11:56
Karaoke, definitivno Če imaš lokacijo že ogledano, ni treba brati naprej, če pa še nimaš lokacije potrjene /ali pa za kdaj drugič/ pa ti predlagam naslednji lokaciji s programom - da se ne boš mučila z animiranjem gostov in se na koncu dneva počutila kot krpa. - pri Kamniku je ena gostilna - mislim, da je Kraljev hrib - kjer greš najprej na paintballl in potem se ljudje tako sprostijo, da postanejo na moč zabavni - potem pa sledi piknik - Adrenalinski park v Podljubelju - niso samo adrenalinske stvari, imajo tudi set družabnih iger (recimo, žoganje z žogo velikanko, pa tek na smučeh poleti - tako, da je na eno smučko pripetih kakih 8 nog in jasno, da so padci, pa kača klopotača z zavezanimi očmi, kjer vidi samo prvi v vrsti, vsi ostali imajo pa zavezane oči...) Vendelina jr.Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Koruzna pogača, obogatena s kefirjem
Zdrava orehova potica