Pralni stroj

vanjatajnsek  

član od: 6.6.2005

sporočila: 1704

14. jul 2006 14:41

Jaz sem tudi uporabljala Ariel - prašek, a je tako močan, da mi je čez nekaj časa čist uničil oblačila. Potem sem kupila pa še eno vrečko, kao v akciji - groza - sprijel se je v kepe, trde kot kamen in mi uničil oblačila. Sedaj že nekaj časa uporabljam Rex gel in Lenor - ki pa ga res ne redčim 1/4 ampak 1/2, razen za odeje in posteljno perilo - je premočno in moji punci dobita alergijo. A ima katera izkušnjo kako se pere z nekimi "oreščki, lupinami oreščkov" ali nekaj podobnega - je popolnoma naravno sredstvo - celo gledala sem jih že v trgovini s takšnimi naravnimi stvarmi, a sem bila skeptična, kako kaj vpliva na oblačila in sam pralni stroj. vanjatajnsek

Kyara  

član od: 24.5.2006

sporočila: 2384

16. jul 2006 10:43

Jaz že 3 leta perem s pralnimi oreški in se prav čudim tem vašim vonjavam. Po reklami moje promotorke za oreške pa do teh vonjev pride zaradi praška in trde vode. Ti oreški pa kao vodo tudi zmehčajo. Jaz sem z njimi zadovoljna in perilo je po uporabi čisto in dišeče. Kyara

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti