10. dec 2006 15:32
hehe, fora pa taka: sir, ki je narejen iz mleka, ampak s sirilom, ki ni živalskega izvora! Pa saj je že mleko živalskega izvora! Bučkoti! No, saj štekam, ampak mi je vseeno hecno.
Namesto tega
vegi sira lahko daš
katerikoli navaden sir, ki ga dobiš pri nas. Namest cheddarja dam navadno gavdo ali jošta ali kaj podobnega. Glede na to, da sem ga probala (res ne vege variante, ampak navadnega:), ti povem, da bo z gavdo še boljše. Saj ni slab, ampak naši siri so boljši... tak da
ežoj, se ne sekiraj, nič ne zamujaš:)
rolled oats so isto kot oat flakes, torej ovseni kosmiči.
tofu dobiš ga v vsakem supermarketu, so pa različnih konsistenc in različno izrazitih okusov... Kateri je
boljši, je odvisno torej tudi od
namena. Za sladico bi verjetno rajši takega z manj izrazitim okusom in čim bolj svilenkasto, torej gladko strukturo, za ocvret paniranega, recimo,bi si pa želela malo tršega, da ga je lažje "handlat" po rokah in mogoče z malo močnejšim okusom, saj bo sicer vse skup imelo okus samo po olju...
Za v juho je bil meni bolj všeč tisti, ki je v debelejšem blokcu, za znamke sem "lebava", tak da nimam pojma... Res pa je, da nisva največja ljubitelja tofuja... Ga kdaj kam uturim, ker vem, da je zdrav, ampak rajši tako, da se ga ne opazi preveč... A sem ti sploh kaj pomagala?
Veri