28. nov 2001 9:59
Megi, ze spet se jaz oglasam; za peko potice imam glinen okrogel model z "rorckom" v sredini-vam povem, se v nobenem drogem mi potica ni uspela tako kot v tem-je lepo zapecena, lepo vzhajana, ne pade dol....pa se lepe oblike je.
Za peko drugih stvari sem prav tako navdusena nad glinenimi pekaci-seveda s pokrovom, ki imaj majhno luknjico...imam nekega kitajskega, ki ga je vcasih prodajala trgovina Terra iz Komende v hali A BTCja, pa ga zal ne uvazajo vec. Tako je super, da sem ga v zadnjem letu kupila za darilo vsem, ki mi veliko pomenijo. V njem pecem prav vse...veste, kaj je najbolj super? Zaradi njega nimam prav nic umazane pecice-se nikoli je nisem ocistila od znotraj, ker mi je ni bilo treba...vse pecenke, krvavice, krace...vse specem notri, ne da bi med peko kadarkoli odprla pokrov pekaca...zaradi tiste luknjice v pokrovu in pa mora zaradi njegi+ove kupolaste oblike je notri taka mikroklima, da je pecenka socna-brez polivanja med pecenjem, in kar je zelo vazno-tudi hrustljavo se zapece!!!!!
Mudi se mi, zato kaj vec, ce boste hoteli, kdaj drugic
LP
Marta
Spremenil(a) - marta dne 28 nov 2001 10:19:54