12. jul 2006 9:07
Da še jaz primaknem svoj piskrček, tako kot peresce! Tudi jaz imam to električno posodo že dve leti....kupila pa sem jo izključno z namenom, da na terasi pečem ribe (da mi ne bi smrdelo v kuhinji!)!Posoda se je SUPER obnesla!!!Ribe so hrustljavo zapečene, v posodi sem že pekla celo ščuko (res je, da sem odrezala glavo in rep, ker drugače ni šla noter!)Res je tudi, da malo "šprica" naokoli, pa zato tisti del stene obložim z alu folijo (da mi ni treba drgniti maščobe z zidu in okna) in stvar perfenktno funkiconira.Tako sem zadovoljna s posodo, da v njej pečem tudi krompirček, vso zelenjavo, gobe.... Imam tisto večjo (mislim, da je fi 28, kar pride zelo prav, kadar dobim obiske in lahko v njej spečem večje količine).Obstaja pa še tudi malo manjša, koliko sem videla.Čeprav imam fritezo, jo uporabljam tudi za cvrenje, vendar moraš paziti, da si vedno zraven, da se kaj ne zažge!Čistim jo tako, da jo nagnem nad korito (pazim, da je vtičnica stran od vode!) in splahujem z vročo vodo ter nato obrišem s papirnatimi brisačami...simpl!!! Jaz sem za posodo dala v mariborskem Cytiju 12.500 sit pred dvema letoma....sedaj pa jih že "za tabo mečejo" za 10 evrov! lp Nena Nena-morje