21. jul 2006 10:03
Hvala! ANJA
21. jul 2006 10:03
Hvala! ANJA
24. jul 2006 12:37
Punce, jaz pa zelo dvomim, da bomo sploh dobile to posodo. Mislim, da smo se nasmodile. Čeprav jo obljubljajo, ja zakaj za vraga jo pa ne nabavijo, če jo sploh še imajo.
24. jul 2006 12:46
Meni je zmanjkalo 10 pik, če jih katera odstopi, se res priporočam (v nasprotnem primeru pa me tudi ne bo pobralo). Pišite na ZS, prosim. Pa vnaprej hvala morebitni dobrotnici. pozdrav. rimljanka
24. jul 2006 14:01
pa saj je cajt do konec oktobra, potem gre pa kulinarika v akcijo, a ne, buci Loni Makaroni
24. jul 2006 14:26
Loni je napisal/a: |
pa saj je cajt do konec oktobra, potem gre pa kulinarika v akcijo, a ne, buci Loni Makaroni |
24. jul 2006 14:35
In kaj naj bi to bila za ena akcija? Vem, da ste vsega sposobne, ampak me vseeno zanima????????
24. jul 2006 14:39
buci je napisal/a: |
In kaj naj bi to bila za ena akcija? Vem, da ste vsega sposobne, ampak me vseeno zanima???????? |
24. jul 2006 14:52
Jaz navadno zagrozim kar s POP TVjem, včasih je zadostovalo s kakim pismom bralcem v Delu. Na POP tv so bili takrat kot angelčki, prej so pa tri mesece dolgovezili. Zdaj pa se splača rečt, da boš na POP TV v preverjeno poklical, pri meni deluje že to, do Zakona o varstvu potrošnikov še nisem uspela priti. Pa naj omenim, da sem kar potrpežljiva, samo enkrat pa tudi meni prekipi. Loni Makaroni
24. jul 2006 15:50
Pri nas v službi pa na take grožnje sploh ne trznemo... Še kaj hujšega smo slišale po telefonu, ampak... Naša narava dela je takšna. Ne moremo delati drugače. SE NE DA. In potem naj kdo grozi in se na glavo postavi, če hoče... In ker jaz to vem, pri svojih nevšečnostih kvečjemu zahtevam nadrejenega in ukrepam drugače. Grozila, da bom dala na TV ali časopis pa.... Ne vem, morda tisti, katermu se grozi ni nič kriv??? Mojega upravika v bloku bom recimo prijavila inšpekciji. Ker ni nikoli dosegljiv, zadnjič mi je teklo od soseda v koplanico, pa ga nisem dobila. Do danes, na odzivniku pa pustila milijon sporočil... Kazen znaj je po Stanovanjsekm zakonu kar mastna, tako da...
24. jul 2006 15:59
lidka je napisal/a: |
Grozila, da bom dala na TV ali časopis pa.... Ne vem, morda tisti, katermu se grozi ni nič kriv??? |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
MOJ vrt | rimljanka |
Kaj jutri za kosilo? | johana |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Indijska vegetarijanska skleda
Špageti s česnom, oljem, čilijem in kozicami