Živalski vrt

gostenn  

član od: 2.11.2005

sporočila: 131

tema odprta - 7. jul 2006 22:02 | ogledi: 1.322 | odgovori: 1

Lep večer žeeelim vsem. Imam problem , kako priti najlažje do živalskega vrta v Ljubljani. Radi bi se odpravili na družinski izlet, iz smeri Koroška,Štajerska, ampak pojma nimamo v kateri smeri je. Ljubljane niti malo ne poznamo. Prosim poskusite mi nakazati najlažjo in najhitrejšo pot do tja. Pred več leti sem jaz bila tam z nekakšno skupino ljudi z avtobusom in šofer se je štirikrat izgubil, zato torej razumite mojo bojazen kako priti do clja

gostenn

katti  

član od: 4.11.2005

sporočila: 2109

7. jul 2006 22:29

Tule je povezava http://www.zoo-ljubljana.si/index2.php vstopi in klikni kako nas najdete. Sem sicer z Gorenjske, ampak imam faks čisto blizu (bf). Torej, če greste po obvoznici ne zavijte na Celovško, ampak nadaljujte proti morju. Zavijte prvi izvoz Brdo, na semaforju naravnost, pod mostom naprej. Na desno se zavije za hotel Mons in restavracijo Polna skleda, malo naprej kakih 100 m pa je nesemaforizirano križišče in zavijte levo. Potem pa kar čez tist gozdiček, na nesemaforiziranem križišču pa desno, pa kar naravnost in na levi boste zagledal živalski vrt. Prej je tudi že kakšna tabla. Lahko pa bi iz obvoznice zavili na Celovško, proti centru naprej, potem pa en izvoz desno. Pa ne vem točno kater, sicer je pa tabla. Potem pa naravnost...... Ne vem, če ti kaj pomaga, mogoče zna katera ali kater Ljubljančan bolj razložit. LP in uživajte med živalcami pa kaj novega se naučte. katti Sporočilo je spremenil(a) katti dne 07. jul 2006 22:30:45

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

MOJ vrtrimljanka
Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti