7. jul 2006 11:27
Vsem, ki danes praznujete, VSE NAJ... NAJ... NAJ.... Dušanka
7. jul 2006 11:27
Vsem, ki danes praznujete, VSE NAJ... NAJ... NAJ.... Dušanka
7. jul 2006 11:36
Vse najboljše in najlepše Ognjič
7. jul 2006 11:55
Tudi z moje strani iskrene čestitke. Ostani takšna kot si, tudi v naprej. Julija
7. jul 2006 12:57
Iskrene čestitke tudi z moje strani! miha-ela
7. jul 2006 15:33
Ljubezen in sreča sta bisera dva naj te v življenju spremljata oba Vse najboljše lp goga
7. jul 2006 15:46
Tudi z moje strani vse najboljše. Navežem se na Mamamio - ....tolko let, daj nam bog daj še živetttt. Pozdravček!
7. jul 2006 15:56
Naj sonce sreče tebi sije,dokler ti življenje bije, posebno na današnji dan,ko imaš rojstni dan! Vesna Leben
7. jul 2006 18:57
Balu in Taja! Naj vama vsak nov dan prinese nov nasmeh na ustnice. Vsak nov večer kot zvezdni utrinki zaživi skozi najlepše misli. In naj vaju vsako jutro znova objame veselje... Na mnoga in mnoga leta! Vrana
7. jul 2006 19:05
ojla wow kakšno presenečenje......zahvala za vse prejete čestitke, pijemo pa ob prvem naslednjem pikniku, druženju.... Balu tebi pa tudi vse naj naj..... Taja Taja
7. jul 2006 21:14
Balu se nam je sicer nekam potuhnila, ampak - vse naj naj, Balu, jaz imam to srečo, da jo osebno poznam in sva narazen samo nekje približno 500 m - na kraj bivanja mislim, da ne bo pomote. Balu, se osebno vidiva, da nazdraviva! LP! GaljaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Vanilijeve rolice
Rižek v poletni solati