Ponovno se želimo srečati na živem čveku pri Jurmanu v četrtek, 13.7. ob 17. uri. Vabljeni vsi stari in novi čvekači in čvekačice. Prosim javite do ponedeljka, 10.7.zaradi večjega števila je potrebna rezervacija. Vabljeni!
Dušanka
Ponovno se želimo srečati na živem čveku pri Jurmanu v četrtek, 13.7. ob 17. uri. Vabljeni vsi stari in novi čvekači in čvekačice. Prosim javite do ponedeljka, 10.7.zaradi večjega števila je potrebna rezervacija. Vabljeni!
Dušanka
7. jul 2006 7:36
Na, pa bi šla lahko spreminjat svoje mnenje o Jurmanu, takrat sem na dopustovanju v deželi mohanta. Imejte se fajn. Loni Makaroni
7. jul 2006 8:11
Dušanka, prištej mene Lep dan,. LP, zvitorepka
7. jul 2006 9:14
Se prijavljam LP Veronika
7. jul 2006 11:26
Pridem!!! LP beba
7. jul 2006 12:28
Tudi jaz pridem, da se spoznamo in malo počvekamo. marja
7. jul 2006 15:51
Ohhh.... šele sedaj sem izpregla konje. Danes je pa res bila gužva pred golom. Sedaj pa pijem kavico in brž na kulinariko, da mi ja kaj ne pobegne. Kaj, spet Jurman... ? Se pravi, četrtek... ... kaj je, Dragička, nič preveč premišljevat, prijavi se, pa je Veronika, skupaj spijeva pivo, velja? Pozdravček!
7. jul 2006 16:57
Dragička ,Veronika,Še zame spijta en pirček,mene žal ne bo! Sem bila v soboto pri Jurmanu za rojstni dan na večerji in še lepo urico sem si kupila v BTCju. Lepo se imejte goga
7. jul 2006 16:57
Seveda tudi jaz ne morem manjkati....saj sem postala že prava močvirnica !Ampak štajerskih genov pa ne dam!!! lp Nena Nena-morje
7. jul 2006 17:15
Bom pomoslila na vas, ampak v Trenti. Lepo se imejte! Pozdrav. rimljanka
7. jul 2006 17:31
pridem tejčaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
MOJ vrt | rimljanka |
Kaj jutri za kosilo? | johana |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Ajdove palačinke s slivami in sladoledom
Miklavževi parkeljni