A je kdo?!?!?

dorka  

član od: 5.7.2006

sporočila: 119

tema odprta - 6. jul 2006 10:25 | ogledi: 1.781 | odgovori: 5

a je kdo bil že v Zadru na morju?!?!A kdo ve za kakšn dobr apartma? (za dve osebi,pa čim bliži morja,pa pomožnosti bl pocen :o),oz za kakršn koli apartma?!?!? )

Bi bla ful vesela kake informacije

In kje mislte da je nabol it na morje?Oz kam?

S fantom še neveva kam nej greva pa mau uprašam za kakšno idejo!

Če pa kdo mogoče koga pozna k ma apartma dol al pa kdo od vs mogoče pa nej pove!

Rabla bi ga pa od 23. - 30.7.2006 oz tam nekje dan gor ali dol!

Lp vsem

dorka

Temo je spremenil(a) dorka dne 06. jul 2006 12:32:29

Loni  

član od: 12.12.2001

sporočila: 7859

6. jul 2006 10:56

Joj, si ne morem pomagati - slovnica gor ali dol, tudi sama se ji večkrat izognem, ampak Zadarju drugače sem pa bila že večkrat v Zadru, prenočevali pa smo pri mamini znanki, ki je poročena z lokalcem, mami hodi še vedno tja. Imajo pa že vse zasedeno. Loni Makaroni

dorka  

član od: 5.7.2006

sporočila: 119

6. jul 2006 12:33

Opala!ej hvala za opozorilo!se zgodi!Upam da sm zdej prov napisala! se opravičujem vsem dorka

jessy6  

član od: 13.2.2006

sporočila: 764

6. jul 2006 13:30

Ah, Loni nooo, ne delaj iz muhe slona. jessy6

CARNA  

član od: 14.2.2006

sporočila: 16

6. jul 2006 14:48

Pozdravljena Dorka S fantom vsako leto greva na morje v Zadar, ker pač majo hišo doli, pa tudi rojen je v Zadru, kar se apartmajev tiče, ki so blizu morja, žal ne poznam nikogar oz. vsaj zdaj nevem, ker je njihova hiša bolj v naselju, pa če hočeš do morja moraš it z avtom. Drugače pa so predeli ki so ob morju, verejtno tudi tebi najbolj poznan Borik, sicer je tam kar nekaj hotelov, primerno za otroke, drugače pa zna bit kar gužva, potem malo naprej je še Diklo, sicer je tam bolj ozek pas, al kak bi rekla, pač skale pa v morju kamenji, tam je kar dosti apartmajev, večinoma novejših, samo mislim da so malo dražji, no pa se se vedno najde tudi kaj ugodnega. Drugače pa se midva vedno raje hodiva kopat malo ven iz Zadra glede nato, da tak vedno rabiva avto, ali motor, najraje pa greva v Zaton, tam zraven kampa, pustiš avto na travi, pa se spustiš po stopnicah do morja, večinoma je pesek, tem delu pravijo tudi "ameriške" ali "angleške" stene, ker so takšne stene kot da jih je nekaj odneslo morje, se nevem kak napišem, v glavnem meni je zelo lepo tam. V glavnem izbire je tolko, kar se kopanja tiče, da lahko greš vsak dan drugam, odvisno al si hočeš bit sam, al v pesku, na skalah, al pa malo v večji gužvi. Včeraj sem prebirala forum, ko je ena punca spraševala, kak je z apartmaji, če je res že vse zasedeno, pa so ji večina odgovorile, da ponavadi ni problem najt apartmaja, ker jih kar ob cesti ponekod ponujajo, vse pa po mojem res ni zasedeno, tak da mislim da res ne bi smel biti problem najti kaj primernega, pa za kolko tolko ugodno ceno. Kaj pa se drugi stvari tiče, pa je Zadar res tako mesto, kjer maš res kaj zavidet, sploh stari del oz. center mesta je res nekaj posebnega , tista tla, ki so iz kamna, ki se tako lepo bleščijo, ker toliko ljudi hodi po njih, mestni vhod, obzidje, da rive sploh ne omenjam, ogromno stojnic, lušnih lokalčkov, tudi potepanje po navadni in ribji tržnici je svojevrstno doživetje,i muzej srebra in zlata, je vreden ogleda, pa še kup drugih znamenitosti, tak da je res najbolje it pogledat:):), sploh če take stvari zanimajo. :):) Verjamem da ti uspelo najt kaj, sicer pa včasih ni tak slabo če se zgodi kaj spontano.:):) Lep sončen dan! CARNA

CARNA  

član od: 14.2.2006

sporočila: 16

6. jul 2006 15:01

Haha haha, se ne morem verjet, sem gledala po forumih, pa sem vidla, da si ti že spraševala za apartmaje, jaz pa tak napišem, hahaha, se ne morem verjet, malo mi je vročina stopla v glavo. Pozdrav še enkrat CARNA

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

MOJ vrtrimljanka
Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti