5. jul 2006 7:40
oj super zadeve hvala vsem...iz LJ LP Taja ps Maja, ja dan D se bliža...:))) Taja
5. jul 2006 7:40
oj super zadeve hvala vsem...iz LJ LP Taja ps Maja, ja dan D se bliža...:))) Taja
18. okt 2007 23:49
Javlja se še ena s celjskega konca, ki bi imela kakšen dober recept za mehiško sladico. V nedeljo načrtujem mehiško kosilo, ki bi ga rada tudi zaključila po mehiško. Mi lahko kdo pomaga? LP katjushka
19. okt 2007 1:56
enkrat smo že iskali recept za apple crisp, poglej po forumu, tam je bilo tudi nekaj receptov za še druge te sladice... Veri
19. okt 2007 8:14
taja, en recept sem drugače tudi jaz objavila http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=9505 mogoče pa je to, kar iščeš? piščanec
19. okt 2007 8:15
aja, sem šele zdaj videla, da je vprašanje staro že eno leto... piščanec Sporočilo je spremenil(a) piščanec dne 19. okt 2007 08:15:37
19. okt 2007 11:24
Ali bi tudi jaz lahko dobila te recepte (pa če lahko čimprej ker ta vikend dobim obisk prijateljice, ki obožuje vso mehiško hrano). Hvala v naprej in lep vikend vsem! Emma07
19. okt 2007 13:16
Jaz bi tudi :) Pozdrav s Posočja :D evagirl
19. okt 2007 14:15
Za recepte se tudi jaz priporočam...lahko na mail... bojana.muhic@gmail.com
LP Bojanca
19. okt 2007 19:54
taja je napisal/a: |
oj iščem in brskam, pa ne najdem...recepte namreč za kakršnokoli mehiško sladico.... čeprav bi najraje pogruntala kako se pripravi ananas+ vanilijeva krema/sladoled...ali nekaj podobnega, sem pred časom jedla v mehiški restavraciji, pa se mi še sedaj cedijo sline... čeima katera ta recept, se priporočam..v soboto imamo rojstni dan, pa bi rada malo presenetila LP Taja Taja |
15. nov 2007 12:39
Tukaj je še ena novinka, ki pod nujno rabi recepte za mehiške sladice. Lepo prosim, če lahko hitro, ker rabim za vikend. Hvala in lep pozdrav Tadeja tadeja 13Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Biskvit s slivami
Ploščati špageti s pestom iz bazilike in feferonov, šparglji in lososom