12. avg 2006 12:29
Evo sem že nazaj iz Postire in vam vsem dolgujem poročilo. Postira je luškano malo dalmatinsko mestece na Braču le nekaj km od Supetarja. Mogoče ni primerno za ljudi, ki so željni zabave vsak večer, ker poleg nekaj stojnic in priobalnih gostilnic v mestu ni pretirane zabave, razen nekajkrat na teden živa glasba. Čeprav spadam med mlajše pa moram rečt, da me to ni prav nič motilo. Saj grem konec koncev na dopust zato da se spočijem. Je pa to motilo mojo mlajšo sestro in njenega fanta, ki se jima še vedno da žurat. Kar se pa tiče nastanitve pa nimam niti ene pripombe. Nastanjeni smo bili v hotelskih apartmajih hotela Pastura. Ves hotelski kompleks je bil zgrajen lani, tako da je res ena a. Brisače menjavajo vsak drugi dan, če slučajno nimaš pospravljene postelje (kot je običajno na dopustu) ti jo pospravijo sobarice. V jotelu se lahko dogovoriš za prehrano, imajpo savno, fitnes, .... In morje je oddaljeno od hotela vsega 10 m. Edina stvar, ki je mogoče moteča je plaža, ki je skalnata in betonirana, tako da lahko prideš v vodo samo po kovinskih lojtricah. Apak, zame tudi to ni bilo moteče. Drugo pa je vreme. Nismo imelo skos sonce in popoldne je prav nesramno pihalo. Ampa smo preživeli in zdaj smo doma v preljubi Sloveniji. Vsi so mi govorili, da moram obvezno na izlet na Vidovo goro in Bol. Pogled z Vidove gore proti Bolu in Hvar je res lep, medtem ko pa me je Zlati rt na Bolu kar malo razočaral. Ljudi ful veliko, tako da skoraj hodijo eden po drugemu, uporaba WC za plačat, nikjer nobene glasbe oz. animacije vsaj za otroke. Res ne vem kaj drugi vidijo tam. Tole je moje malo poročilce o dopustu. Če pa ima kdo kakšno vprašanje pa kar vprašat. Bom z veseljem odgovorila. pa pa alexis