5. jul 2006 8:37
Ne razumem pa čisto...kartica stane tri tisoč. In kolikokrat jo lahko uporabiš, kje jo kupiš? Teka
5. jul 2006 8:37
Ne razumem pa čisto...kartica stane tri tisoč. In kolikokrat jo lahko uporabiš, kje jo kupiš? Teka
5. jul 2006 10:23
Teka piše na njihovi strani - zajetih je 30 gostiln in v vsaki lahko z 1 kartico 1x koristiš popust Rebeka
10. jul 2006 11:19
no jaz sem bila čez vikend tudi v balkan express in morem rečt, da sem bila zadovoljna tako z ambientom kot z postrežbo pa tudi hrano. nektarina
23. jul 2006 21:54
Midva sva do sedaj kulinarično kartico izkoristila v Ribiču na Ptuju (zelo dobro), v Framskem hramu (povprečno), Rotovški kleti (zelo okusno), pa v Takosu v Europarku. Med ostalimi vključenimi gostilnami/restavracijami, ki jih poznam, mi je sicer zelo všeč tudi Šiker, Galeb, Novi svet pri stolnici, baje tudi pri Pošteli ni slabo. LP, Vesna
25. jul 2006 13:25
No, upam da bo skoraj tudi v naši regiji. Sicer se pa dobro je v Balkan expresu, Šikerju že od nekdaj,prav tako v Rotovški kleti pa še kje. Kyara
10. sep 2006 9:41
in kakšne nove izkušnje? midva nimava časa, da bi sprobala vse :( nektarina
10. sep 2006 11:22
Jaz sem jo koristila samo pri Šikerju, pri Ribiču na Ptuju in v Novem svetu pri stolnici v MB, pa se mi je vloženi denar v kartico že povrnil.
11. okt 2006 14:41
Hoyla, no pa, da se jaz dodam svoj piskercek.
11. okt 2006 15:45
kdaj pride to do dolenjske? pol pa ne mislim več kuhat. gajka
11. jan 2007 13:25
Živjo! Je kdo kaj na tekočem, se že dobi novo kulinarično kartico in če ja, kje? smrketaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | ![]() |
malo za hec | ![]() |
MOJ vrt | ![]() |
Kaj danes za zajtrk | ![]() |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | ![]() |
Pečen riž z zelenjavo
Orehova rolada