Cativeria

anagerzina  

član od: 29.11.2002

sporočila: 280

5. jul 2006 7:25

Tudi jaz sem včeraj dobila po pošti Dober tek in ta sladica (in še vse ostale čokoladne dobrote iz BIG FIVE) zgledajo apohalno. Sigurno probam. Mamamia - kot vidim si recept prebrala, pa me zanima,če ti je jasno zakaj je treba zadevo, ko jo vzameš iz hladilnika prestaviti v drugo posodo in tudi kakšni so ti modelčki v katerih se zadeva peče (kje se jih kupi?). Hvala! Ana

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15833

5. jul 2006 10:29

Tudi meni ni bilo čisto bistro, zakaj iz pekača v drugo posodo, morda se masa še malo premeša in potem lažje da v vrečko za brizganje. Taki kovinski modelčki, kot so omenjeni v receptu, se dobijo za kupit v kakšnem Intersparu ali drugje, kjer imajo pripomčke za peko.. Jaz jih imam šest že leta in leta, sploh ne vem več, kje sem jih kupila. Čeprav so po moje čisto v redu tudi modelčki za muffine ali tisti papirnati, "plisirani", malce večji. Meni sline tečejo že odkar sem videla ta recept, in ne vem, če se ne bom lotila izdelave ta vikend. Sama sicer tega (še) ne smem jesti, bom pač razveselila druge čokoholike.... Boš tudi ti kaj delala? Mamamia mamamia

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti